![]() |
|
| |||
| |||
| רק כדי להתחיל את הפתילים עם הבעיה. אני עתה יש יד שניה הנייד. זה הרבה wasn't בשימוש על ידי הבעלים האחרון אבל אני נוטה להשתמש בו עבור תקליטורי DVD או לצפות לדבר באינטרנט, כדי להתרגל היא עושה הרבה יותר. בשיעור האחרון כמה ימים של אוהדים (אולי רק אחד מהם) gotten יש יותר חזק וזה נשמע כאילו את רצוד מדי. אני לא חושב את הגורם הנייד כדי לחמם יותר מדי כי זה עדיין מחוץ בבוררי אחרי 5 דקות ואני לא יודע אם זה רק לצרכים ניקיון. האם זה נשמע מוכר לכל אחד? כמו כן רציתי לוודא שזה לא בעיה רצינית אם כי אני כבר שמעתי אוהד replacements הם זולים בכלל. Im לא טוב עם מחשבים ניידים או, זה הוא הראשון שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה אמור להיות מסוגל להוציא כמה לוחות מן הבסיס כדי לחשוף את המעריצים.
| |||
| |||
| כמו דייב אומר, זה יהיה גם צריך לנקות, או תמצא את זה אחרי קצת "שובב להשתמש", את הכדור bearings כבר אילצו את המיקום. במקרה זה, חדש הוא מעריץ הצורך. "משתמש שובב": מחשב נייד הוא לא מחשב נייד. זהו ספר זכרונות. יש לנו את השם מוטבע הנייד, ואנחנו לא צריכים לקבל. יושב את המחברת שלך ללקק לפעמים חוסמת את אוהדי airflow, ואת הסיבות גבוה מעריץ ענק של המנוע עצמו. מחברת יש להשתמש על גבי משטח שטוח מוצק, או מאושר-תחנת העגינה או מקצועי העבודה. |
|
| |||
| |||
| האם אני צריך לקנות משהו מקצועי לנקות אותם עם אישור או שאני פשוט להשתמש במברשת רכה? |
|
| |||
| |||
| אתה תהיה בסדר עם מברשת רכה, פשוט להיות עדין:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם .79 Differance ב מחשב נישא כוח Suplies משפיעות על מחשב נייד שלי? | Haun | מקרים & ספקי כוח | 2 | 1 נובמבר 2009 20:55 |
| צוחני פאן, לא אבק | mrdaveyk | מקרים & ספקי כוח | 6 | 29 אוגוסט 2008 09:49 |
| מחשב רועש בעת הורדת | anthony0005 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | -27 לאפריל 2008 12:41 |
| מרעיש כונן קשיח MAXTOR | שבב | כוננים & נשלפת | 2 | 21st ינואר 2008 08:40 |
| המחשב רועש צרות | slipend | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 8 אוגוסט 2007 13:09 |
| שרשרת כלים | |
| |