![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog pradėti nuo savo temas su problema. I've just got second hand laptopo. Jis wasnt naudojama daug iki paskutinio savininko, bet esu linkęs jį naudoti žiūrėti DVD ar pokalbių internete, todėl jis pripranta daug daugiau. Per pastaruosius porą dienų, ventiliatoriai (gal tik vienas iš jų) buvo įgytas garsiau ir jis skamba taip, lyg jos praleidžiant per. Nemanau, kad jos sukelia nešiojamąjį kompiuterį prie perkaisti, nes tai dar išsijungia po 5 minučių, ir aš nežinau, ar tai tiesiog reikia valyti. Ar tai Pažįstamų kam? Taip pat norėjau įsitikinti, kad ji nebuvo didelė problema, nors aš esu girdėjusi, ventiliatorius endoprotezai yra pigūs anyway. Im not Didžiosios su nešiojamaisiais kompiuteriais arba, tai yra mano pirmasis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turite galimybę panaikinti kai kurias grupes nuo pagrindo atskleisti gerbėjai.
| |||
| |||
| Kaip sako Dave, jis bus arba reikia valyti, ar jūs pamatysite, kad po to, kai iš "Naughty naudoti bitų", rutuliniai guoliai, buvo priverstas pasitraukti iš pozicijos. Tokiu atveju naujas ventiliatorius yra būtina. "Naughty naudoti": nešiojamas kompiuteris yra ne nešiojamas. Tai užrašų knygutės. Turime sugalvoti pavadinimą nešiojamas, ir mes neturėtume turėti. Posėdžio Notebook savo juosmens kartais blokuoja ventiliatoriai oro srautas, ir sukelia didesnį sukimo momentu, variklio ventiliatoriaus pati. Nešiojamas kompiuteris turėtų būti naudojamas ant lygaus kieto paviršiaus, arba patvirtintą docking-station ar profesinės Workbench. |
|
| |||
| |||
| Ar man reikia ką nors nusipirkti, profesinės valyti jas ar aš Gerai, tiesiog naudokite minkštu šepetėliu? |
|
| |||
| |||
| You'll be fine su minkštu šepetėliu, tik reikia atsargiai:) |