mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Skaļš Laptop

Reply

Thread Tools
Old Augusts 30, 2007, 11:57
New Member Group

Default Skaļš Laptop

Tikai, lai sāktu mani pavedieni ar problēmu. Man atkal lietotu klēpjdators. Tā wasn't izmanto daudz ko pēdējam īpašniekam, bet man ir tendence izmantot to skatītos DVD vai čatā tiešsaistē, lai tas pierastu daudz vairāk. Kas pēdējo pāris dienu laikā fans (varbūt tikai viens no tiem) ir gotten skaļāk un tas izklausās tā, it kā tās izlaižot too. Es nedomāju, ka tā rada klēpjdatoru pārkarsēt, jo tas joprojām izslēdzas pēc 5 minūtēm, un es nezinu, ja tas vienkārši nepieciešama tīrīšana. Vai šis skaņu jāzina ikvienam? Arī vēlējās, lai pārliecinātos, ka nav liela problēma, lai gan es esmu dzirdējis ventilators protēzes ir lēti anyway. Im nav liels ar klēpjdatoru nu, šis ir mans pirmais.
Old Augusts 30, 2007, 12:33
Administrator Group

Default Skaļš Laptop

Jums vajadzētu būt iespējai noņemt dažus paneļus no bāzes atklāt faniem.

Tīras vai nomainīt, ja nepieciešams.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 30, 2007, 19:17
Loceklis

Default Skaļš Laptop

Kā Dave saka, tā būs vai nu nepieciešams tīrīt vai jūs redzēsiet, ka pēc mazliet "nerātns izmantošana", lodīšu gultņiem ir bijuši spiesti no pozīciju. Šādā gadījumā jauna ventilatora ir nepieciešama.

"Naughty lietošanai": klēpjdators nav klēpjdators. It's notebook. Mums ir izdomāts vārds klēpjdatoru, un mums nevajadzētu būt. Sēdes notebook sava klēpja reizēm bloķē ventilatori gaisa plūsmu, un rada lielāku griezes momentu, kas ventilatora motora pati. Notebook jālieto uz plakanas cietas virsmas vai apstiprināta docking-station vai profesionālu darbagaldu.
Old 1 septembris 2007, 07:03
New Member Group

Default Skaļš Laptop

Vai man ir nepieciešams nopirkt kaut speciālists notīrīt vai man ok tikai izmantot mīkstu birsti?
Old 1 septembris 2007, 07:07
Loceklis

Default Skaļš Laptop

Jums būs labi ar mīkstu suku, vienkārši maigi:)
Reply

Register

Bookmarks