![]() |
|
| |||
| |||
| Tikai, lai sāktu mani pavedieni ar problēmu. Man atkal lietotu klēpjdators. Tā wasn't izmanto daudz ko pēdējam īpašniekam, bet man ir tendence izmantot to skatītos DVD vai čatā tiešsaistē, lai tas pierastu daudz vairāk. Kas pēdējo pāris dienu laikā fans (varbūt tikai viens no tiem) ir gotten skaļāk un tas izklausās tā, it kā tās izlaižot too. Es nedomāju, ka tā rada klēpjdatoru pārkarsēt, jo tas joprojām izslēdzas pēc 5 minūtēm, un es nezinu, ja tas vienkārši nepieciešama tīrīšana. Vai šis skaņu jāzina ikvienam? Arī vēlējās, lai pārliecinātos, ka nav liela problēma, lai gan es esmu dzirdējis ventilators protēzes ir lēti anyway. Im nav liels ar klēpjdatoru nu, šis ir mans pirmais. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums vajadzētu būt iespējai noņemt dažus paneļus no bāzes atklāt faniem.
| |||
| |||
| Kā Dave saka, tā būs vai nu nepieciešams tīrīt vai jūs redzēsiet, ka pēc mazliet "nerātns izmantošana", lodīšu gultņiem ir bijuši spiesti no pozīciju. Šādā gadījumā jauna ventilatora ir nepieciešama. "Naughty lietošanai": klēpjdators nav klēpjdators. It's notebook. Mums ir izdomāts vārds klēpjdatoru, un mums nevajadzētu būt. Sēdes notebook sava klēpja reizēm bloķē ventilatori gaisa plūsmu, un rada lielāku griezes momentu, kas ventilatora motora pati. Notebook jālieto uz plakanas cietas virsmas vai apstiprināta docking-station vai profesionālu darbagaldu. |
|
| |||
| |||
| Vai man ir nepieciešams nopirkt kaut speciālists notīrīt vai man ok tikai izmantot mīkstu birsti? |
|
| |||
| |||
| Jums būs labi ar mīkstu suku, vienkārši maigi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |