mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Noisy Laptop

Reply

Thread Tools
Old 30 august 2007, 11:57
Noile state Group

Default Noisy Laptop

Doar pentru a începe să-mi fire cu o problema. Eu v-am luat un laptop la mâna a doua. Este wasn't folosit mult de ultimul proprietar, dar am tendinţa să-l utilizaţi pentru vizionarea DVD-uri sau pe chat online, asa ca nu te obişnuieşti mult mai mult. În ultimele câteva zile de fani (poate doar unul dintre ei) a devenit mai tare şi-l sună ca şi cum sa sar peste prea. Nu cred că ei îl determină pe laptop la supraincalzirea, deoarece încă se stinge după 5 minute şi nu ştiu dacă ea chiar are nevoie de curăţenie. Acest sunet familiar pentru cineva? De asemenea, a vrut să asiguraţi-vă că acesta nu a fost o problemă majoră, deşi le-am auzit ventilatorul înlocuirile sunt ieftine oricum. Im nu fie mare cu laptop-uri, aceasta este prima mea.
Old 30 august 2007, 12:33
Administrator Group

Default Noisy Laptop

Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a elimina unele panouri de la baza pentru a descoperi de fani.

Curăţaţi sau înlocuiţi, după cum este necesar.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 30 august 2007, 19:17
Grupul de stat

Default Noisy Laptop

După cum spune Dave, va fie nevoie de un mediu curat, sau veţi observa că, după un pic de "obraznic utilizare", mingea lagăre au fost forţaţi de poziţie. În acest caz, un nou evantai este necesar.

"Obraznic utilizare": un laptop nu este un laptop. Este un notebook. Noi am inventat numele de laptop, iar noi nu ar trebui să aibă. Şedinţa de pe notebook-vă poală uneori blocuri de fani airflow, şi cauze mai mari de cuplu în ventilator cu motor în sine. Un notebook trebuie să fie utilizat pe o suprafaţă plană solidă, sau o staţie de andocare-profesionale sau de lucru.
Old 1 Sep 2007, 07:03
Noile state Group

Default Noisy Laptop

Am nevoie pentru a cumpara ceva profesional pentru a curăţa cu ele sau sunt doar OK pentru a folosi o perie moale?
Old 1 Sep 2007, 07:07
Grupul de stat

Default Noisy Laptop

Va fi bine, cu o perie moale, doar să fie blând:)
Reply

Register

Marcaje