![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar pentru a începe să-mi fire cu o problema. Eu v-am luat un laptop la mâna a doua. Este wasn't folosit mult de ultimul proprietar, dar am tendinţa să-l utilizaţi pentru vizionarea DVD-uri sau pe chat online, asa ca nu te obişnuieşti mult mai mult. În ultimele câteva zile de fani (poate doar unul dintre ei) a devenit mai tare şi-l sună ca şi cum sa sar peste prea. Nu cred că ei îl determină pe laptop la supraincalzirea, deoarece încă se stinge după 5 minute şi nu ştiu dacă ea chiar are nevoie de curăţenie. Acest sunet familiar pentru cineva? De asemenea, a vrut să asiguraţi-vă că acesta nu a fost o problemă majoră, deşi le-am auzit ventilatorul înlocuirile sunt ieftine oricum. Im nu fie mare cu laptop-uri, aceasta este prima mea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a elimina unele panouri de la baza pentru a descoperi de fani.
| |||
| |||
| După cum spune Dave, va fie nevoie de un mediu curat, sau veţi observa că, după un pic de "obraznic utilizare", mingea lagăre au fost forţaţi de poziţie. În acest caz, un nou evantai este necesar. "Obraznic utilizare": un laptop nu este un laptop. Este un notebook. Noi am inventat numele de laptop, iar noi nu ar trebui să aibă. Şedinţa de pe notebook-vă poală uneori blocuri de fani airflow, şi cauze mai mari de cuplu în ventilator cu motor în sine. Un notebook trebuie să fie utilizat pe o suprafaţă plană solidă, sau o staţie de andocare-profesionale sau de lucru. |
|
| |||
| |||
| Am nevoie pentru a cumpara ceva profesional pentru a curăţa cu ele sau sunt doar OK pentru a folosi o perie moale? |
|
| |||
| |||
| Va fi bine, cu o perie moale, doar să fie blând:) |
![]() |
|
| Marcaje |