![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bir sorun ile Threads başlanmasına. Sadece ikinci el bir dizüstü bilgisayar var. Bu kadar son sahibi tarafından kullanılan wasnt ama DVD'leri veya çevrimiçi sohbet için kullanmak eğilimindedir bu nedenle daha çok alışması yapar. Gün son birkaç yılında fanlar (belki sadece biri) yüksek kazanılmış ve bunu sanki kendi atlama da geliyor. Ben çünkü hala 5 dakika sonra kapatır ve eğer sadece temizlik ihtiyaçlarını Bilmiyorum ısınmak için dizüstü neden sanmıyorum. Bu herkes için tanıdık ses? Ayrıca unutmayın bu büyük bir sorun olmasına rağmen ben hayranıyım yedek vardır ucuz zaten duymuşsunuzdur değildi yapmak istedim. Im dizüstü bilgisayarlar ile de büyük değil, bu benim ilk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu temel gelen taraftar ortaya bazı panelleri kaldırmak gerekir.
| |||
| |||
| Olarak Dave anlaşılacağı üzere, ya temiz, ya da kötü kullanım "biraz sonra, topu yataklar konum dışında zorla tespit gerekir. Bu durumda, yeni bir yelpaze gereklidir. "Yaramaz kullanmak": dizüstü dizüstü değil. Bir dizüstü's. Biz adı dizüstü icat var ve olmamalıdır. Senin kucağına defteri Oturma bazen bu fanlar hava akışını engeller ve fan motoru kendisini yüksek tork sağlar. Bir dizüstü sabit katı yüzey veya onaylı bir Docking istasyonu veya profesyonel tezgah üzerinde kullanılmalıdır. |
|
| |||
| |||
| Ben profesyonel bir şey satın almak onları temizlemek için veya sadece yumuşak bir fırça kullanmaya tamam pm gerek var mı? |
|
| |||
| |||
| İyi yumuşak bir fırça ile, sadece nazik olmak olacak:) |
![]() |
|
| Bookmarks |