![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто для початку моєї теми з проблемою. Я тільки що отримав другого боку ноутбука. Він Wasn't використовується набагато останнім власником, але я вважаю за краще використовувати його для перегляду або DVDs чаті так звикнути багато іншого. В останні кілька днів вентиляторами (може бути, тільки один з них) має отримали голосніше, і це звучить як якби їх пропуск теж. Я не думаю, викликаючи свій ноутбук до перегріву, тому що ще вимикається через 5 хвилин, і я не знаю, якщо він просто має потребу в чищенні. Це звучить знайомо з ким? Також хотілося б переконатися, що вона не є серйозною проблемою, хоча я чув, вентилятор заміни дешевим в будь-якому випадку. Їм більше не з ноутбуками, або, це моя перша. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні мати можливість видалити деякі панелі з бази виявити шанувальників.
| |||
| |||
| Як говорить Дейв, то будете повинні чистою, або ви побачите, що після трохи "Naughty використання", кулькові підшипники були змушені покинути свою позицію. У цьому випадку новий вентилятор не потрібно. "Naughty використовувати": ноутбук не ноутбук. Це ноутбук. Ми придумали назву ноутбука, і ми не повинні мати. Засідання ноутбук на колінах іноді блоки вентиляторів повітря, і викликає вище крутний момент двигуна вентилятора себе. Ноутбук повинен бути використаний на плоскій твердій поверхні, або затверджені Docking-станція або професійного Workbench. |
|
| |||
| |||
| Чи потрібно мені що-небудь купити професійний чистити їх чи я ОК, щоб просто використовувати м'яку щітку? |
|
| |||
| |||
| Ви будете добре з м'якою щіткою, просто ніжно:) |