![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой друг с мъка с това чудовище? Проблема е, когато ти казват, че искат да се актуализира, тя казва, по-нова версия е налична, но за движение на Updater, че след това казва текущата версия е по-нова от тази, са инсталирани. След това той отнема завинаги не се инсталира нова версия. Значи вие отидете я деинсталирате и деинсталираща просто писти инсталационната! Така Nokia представи тираничен да го премахнете напълно, но просто се срива и изпраща съобщение за грешка на M $. Така се опитате обичайните халс редактирането на системния регистър, за да побеждавам, но можете да опитате като той никога не изчезва напълно ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Знам Nokias PDA тип телефони са до безполезен.
|
| |||
| |||
| Аз по принцип не се отказвай от тези неща, но това ми е победен! Единствените събития регистрирал се появяват като такива неща Кофа за грешката 923031128. Кофа за грешката 462181499.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Досаден .. LOL Имам отървете от мина известно време назад, без проблем (стандартен контрол панел Премахване / Смяна на програмите jobby) Може да се промени нещо, тъй като тогава. : S
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Те със сигурност са! Но оплакванията простират назад до 2004 г.!
|
| |||
| |||
| Nokias няма право определяне хълма, не винаги са били до захождането предвидени определени ...
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Харесвам нови телефони, все пак, но PC софтуер гадно.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yuck - Nokia!
Имам Sony erissons е за година и не са имали проблеми - софтуерът е твърде голямо. Имаш ли "Самсунг", който вече ползва Activesync и е наистина ужасно! (Activesync, че е). Ти просто се опитва да прехвърляте музика / снимки и т.н.? Ако е така прави компютъра просто не виждам телефона като флаш диск? Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| За разлика от теб да направя, като Nokia телефони. Update: Най-накрая премахна собствена използвайки Revo деинсталираща.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Mozilla гадно | Steppenwolf | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 9 | 30 Юни 2009 09:02 |
| Кои Фото Suite ????? | слуз | Мултимедия & Codecs | 5 | 13 април 2009 03:15 |
| Internet Security Suite съвети | lurcherlad | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 18 Feb 2009 01:55 |
| McAfee сигурност Suite да изтече! | thefixer | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 16-то Dec 2007 16:48 |
| Kaspersky Анти-Virus е гадно! | Cew27 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 14 Окт 2007 14:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |