![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Někdo jiný s žal s touto monstrum? Problém je, když řeknete, že chcete aktualizovat, říká, že k dispozici novější verze, ale na provoz Updater je pak říká, že současná verze je novější než jeden byl nainstalován. To pak trvá věčně není instalací nové verze. Tak to máš ho odinstalovat a odinstalační právě běží instalátor! Takže Nokia poskytnout perlík odstranit úplně, ale že prostě zhroutí a posílá chybové hlášení pro M $. Takže si zkuste obvyklé připínáček editace registru zap, ale můžete zkusit, jak to nikdy zcela zmizí ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Vím Nokias PDA telefony typu jsou vedle ničemu.
|
| |||
| |||
| I don't obecně vykašlat se na tyto věci, ale tohle je mi vytlačeného! Jedinou událostí přihlášení se objeví jako věci jako Zlomová kbelík 923031128. Zlomová kbelík 462181499.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Otravné .. lol mám zbavit dolu chvíli zpět bez problémů (standardní ovládací panel odebrat / Změna programu jobby) Možná se něco změnilo od té doby. : S
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jsou jistě! Ale stížnosti táhnou zpátky do roku 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias pryč právo kopce dolů, nikdy se vždy směrem dolů dolů ...
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi, když nové telefony, ale PC software na hovno.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fuj - Nokia!
Mám sony erissons to roky a nikdy neměl problémy - software je příliš velký. Mám Samsung, který nyní používá ActiveSync a je to opravdu hrozné! (Který je Activesync). Jste právě snaží převést hudba / fotky atd.? Pokud tomu tak je počítač právě není vidět na telefonu jako flash disk? Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Na rozdíl od vás mám rád telefony Nokia. Update: I nakonec odstraněna apartmá s použitím Zrušení Uninstaller.