![]() |
|
| |||
| |||
| Οποιοσδήποτε άλλος έχει αυτό το τέρας με το πένθος; Πρόβλημα είναι, όταν λέτε ότι θέλετε για την ενημέρωση, που λέει είναι διαθέσιμη μια νεότερη έκδοση, αλλά για τη λειτουργία του Updater τότε λέει η τρέχουσα έκδοση είναι νεότερη από την μία να είναι εγκατεστημένο. Στη συνέχεια, δεν παίρνει πάντα την εγκατάσταση της νέας έκδοσης. Έτσι μπράβο για την απεγκατάσταση και την απεγκατάσταση απλά εκτελεί το πρόγραμμα εγκατάστασης! Έτσι, το Nokia παρέχει απότομα για να το αφαιρέσετε εντελώς, αλλά ότι απλώς κολλάει και στέλνει ένα μήνυμα λάθους σε M $. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε το συνηθισμένο διακοπτομένης από την επεξεργασία του μητρώου για να ZAP, αλλά προσπαθεί, δεν μπορεί να είναι αρκετά vanishes ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ξέρω Nokias PDA τύπου τηλέφωνα είναι δίπλα στο άχρηστο.
|
| |||
| |||
| Δεν γενικά σε σχέση με αυτά τα πράγματα, αλλά αυτό έχει ξυλοδαρμό μου! Το μόνο γεγονότα συνδεδεμένοι πράγματα όπως εμφανίζονται ως Fault bucket 923031128. Fault bucket 462181499.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ενοχλητικό .. lol έχω απαλλαγεί από τις νάρκες λίγο πίσω δεν υπάρχει πρόβλημα με την (τυπική Control Panel Αφαιρέστε / Αλλαγή προγράμματα jobby) Μπορεί να αλλάξει κάτι από τότε. : S
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Θα έχουν σίγουρα! Αλλά οι καταγγελίες τεντώστε πίσω στο 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias πάει δεξιά κάτω λόφο, μέχρι ποτέ δεν ήταν πάντα μειώνεται κάτω κάτω ...
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Μου αρέσει η νέα τηλέφωνα όμως, αλλά το λογισμικό PC χάλια.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yuck - Nokia!
Είχα Sony erissons του για χρόνια και ποτέ δεν είχε προβλήματα - το λογισμικό είναι πάρα πολύ μεγάλη. Έχω ένα Samsung τώρα που χρησιμοποιεί το ActiveSync και είναι πραγματικά φοβερή! (ActiveSync ότι είναι). Είσαι απλώς προσπαθεί να μεταφέρετε μουσική / φωτογραφίες κλπ; Αν το ίδιο ισχύει για τον υπολογιστή μόνο δεν δείτε το τηλέφωνο ως flash drive; Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Σε αντίθεση με εσάς εγώ όπως τηλέφωνα Nokia. Ενημέρωση: Τελικά απομακρύνονται οι σουίτες με τη χρήση Revo απεγκατάστασης.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Mozilla χάλια | Steppenwolf | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 9 | 30 Ιουν 2009 09:02 |
| Ποια Photo Suite ????? | μύξα | Multimedia & Codecs | 5 | 13 Απρ 2009 03:15 |
| Internet Security Suite συμβουλές | lurcherlad | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 18 Φεβ 2009 01:55 |
| McAfee Security Suite για να λήξει! | thefixer | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 8 | 16 Δεκ. 2007 16:48 |
| Kaspersky Anti-Virus είναι χάλια! | Cew27 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 14 Οκτ 2007 14:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |