![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Valaki másnak miután bánat e szörny? Probléma van, amikor azt akarjuk, hogy frissítse, azt mondja, egy újabb verzió érhető el, de a futás a updater azt mondja, akkor a jelenlegi verzió újabb, mint az, hogy telepítve van. Ezután úgy örökre nem telepítése az új verzió. Így aztán uninstall és az eltávolító éppen fut a telepítő! Tehát a Nokia olyan sledgehammer, hogy vegye le teljesen, de ez csak összeomlik, és hibaüzenetet küld az M $. Akkor próbáld ki a szokásos taktika szerkesztési a regisztrációs Zap, de próbáld meg, mint akkor sohasem vanishes ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Tudom Nokias típusú PDA telefon mellé haszontalan.
|
| |||
| |||
| Én általában nem adják fel ezeket a dolgokat, de ez már nekem megverték! Az események csak bejelentkezett tűnnek a dolgok, mint Fault bucket 923.031.128. Fault bucket 462.181.499.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Bosszantó .. lol én megszabadulni az enyém egy kicsit vissza nem probléma (standard Vezérlőpult Eltávolítás / módosítás programok jobby) Lehet, hogy valami megváltozott azóta. : S
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ezek természetesen! De a panaszok stretch back to 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias elment jobbra lefelé hegy, akár nem mindig mennek lefelé le ...
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tetszik az új telefonok bár, de a szoftver szar.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fúj - Nokia!
Volt a Sony erissons az évek, és soha nem volt probléma - a szoftver nem túl nagy. Van egy Samsung most használó Activesync, és ez tényleg borzasztó! (Activesync ez). Ön még csak kipróbálás át zene / pics stb? Ha így működik a számítógép egyszerűen nem látja a telefont, mint a flash drive? My System: #
|
|
| |||
| |||
| Ellentétben veled én, mint a Nokia telefonokhoz. Update: végül eltávolították a Suite segítségével Revo Uninstaller.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozilla Sucks | Steppenwolf | Web böngésző és FTP Clients | 9 | 30. június 2009 09:02 |
| Melyik fotó Suite ????? | iszap | Multimédia és kodekek | 5 | 13. április 2009 03:15 |
| Internet Security Suite tanácsadás | lurcherlad | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 18. február 2009 01:55 |
| McAfee Security Suite lejár! | thefixer | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 16. december 2007 16:48 |
| Kaspersky Anti-Virus Sucks! | Cew27 | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 14. október 2007 14:42 |
| Téma eszközök | |
| |