![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו אחר נתקל צער מפלצת עם זה? הבעיה היא, כאשר אתה אומר שאתה רוצה לעדכן, הוא אומר גרסה חדשה יותר זמינה, אלא מפעיל את זה אז updater אומר את הגירסה הנוכחית היא יותר מזו להיות מותקן. לאחר מכן הוא לוקח לנצח לא התקנת את הגירסה החדשה. אז אתה רוצה ללכת כדי להסיר אותה ואת מסיר רק מפעילה את תוכנית ההתקנה! אז נוקיה לספק sledgehammer להסיר אותו לגמרי, אבל זה רק קריסות ושולח הודעת שגיאה על ז $. אז תנסה את הרגיל של פקימה עריכת הרישום zap כדי לנסות את זה אבל כפי שאתה ודאי שזה לא ממש vanishes ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אני יודע Nokias מחשבי כף יד מסוג הטלפונים הם ליד אבן שאין לה הופכין.
|
| |||
| |||
| אני בדרך כלל לא לוותר על הדברים האלה, אבל זה יש לי מכות! רק אירועים הנרשמים יופיעו כפי דברים כמו פגם בדלי 923031128. פגם בדלי 462181499.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| מעצבן .. LOL אני חייב להיפטר שלי כמה זמן חזרה ללא שום בעיה (Standard לוח הבקרה הסר / שנה תוכניות jobby) אולי הם משהו השתנה מאז. : S
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| הם בהחלט יש! אבל התלונות להתמצע לראש 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias הלכו ימינה במורד ההר, לא תמיד הולך עד למטה למטה למטה ...
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את הטלפונים החדשים למרות, אך המחשב תוכנות מבאס.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איכס - נוקיה!
יש לי Sony erissons של שנים ואף פעם לא היו בעיות - התוכנה הגדול מדי. עכשיו יש לי Samsung אשר משתמשת ActiveSync וזה באמת נורא! (כלומר ActiveSync). אתה רק מנסה להעביר מוסיקה / pics וכו '? אם כך האם המחשב פשוט לא רואה את הטלפון בתור כונן פלאש? המערכת שלי: #
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Mozilla Sucks | Steppenwolf | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 9 | עד ה -30 בחודש יוני 2009 09:02 |
| איזו תמונה סוויטה ????? | רפש | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 13 אפריל 2009 03:15 |
| Internet Security Suite עצה | lurcherlad | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 18 פבר 2009 01:55 |
| McAfee Security Suite לפוג! | thefixer | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | 16th דצמבר 2007 16:48 |
| Kaspersky Anti-Virus Sucks! | Cew27 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 14th אוקטובר 2007 14:42 |
| שרשרת כלים | |
| |