![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visi kiti, turintys bėdų su šia pabaisa? Problema yra, kai jūs kalbate, kurį norite atnaujinti, ji sako naujesnė versija, tačiau veikia updater ji tada sako, dabartinė versija yra naujesnė nei vienas nėra įdiegtas. Tada mano amžinai negali įdiegti naują versiją. Taigi jūs einate į jį pašalinti ir Uninstaller tik prasideda montuotojas! Taigi "Nokia" pateikia triuškinantis ją pašalinti visiškai, bet tik avarijos ir siunčia klaidos pranešimą, kad M $. Taigi bandydami įprasta Tack redagavimo registro zap, tačiau pabandyti kaip jums gali jis niekada visiškai išnyks ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Žinau Nokias PDA tipo telefonais, kurie šalia nenaudingas.
|
| |||
| |||
| I don't apskritai atsisakyti dėl šių dalykų, tačiau tai yra vienas mane sumušė! Tik Renginiai prisijungęs atrodo kaip tokie dalykai kaip Kaltės kibiras 923.031.128. Kaltės kibiras 462.181.499.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Annoying .. Will I atsikratė minų, o nugaros ne problema (standartinė valdymo skydo Šalinti / keisti programos jobby) Galbūt jie ką nors pasikeitė nuo to laiko. : S
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jie tikrai! Tačiau skundai stretch back to 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias dingo teisę nustatantis Hill, niekada iki visada buvo going down down down ...
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Man patinka nauji telefonai nors, bet ir kompiuterio programinė įranga sucks.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yuck - NOKIA!
Turėjau Sony erissons nie metų ir niekada nebuvo problemų - programinė įranga yra pernelyg didelis. Got Samsung dabar kuri naudoja ActiveSync ir tai yra tikrai baisu! (ActiveSync, kad yra). Ar jūs tiesiog bando perkelti muzikos, nuotraukų ir tt? Jei taip, tai kompiuteris tiesiog nemato telefono flash drive? Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Skirtingai nei jūs man patinka Nokia telefonai. Update: pagaliau pašalinti Suite naudojant Revo Uninstaller.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mozilla Sucks | Steppenwolf | Naršyklėms & FTP Klientai | 9 | Birželis 30, 2009 09:02 |
| Kuris Nuotrauka Suite ????? | Slime | Multimedia & Codecs | 5 | Balandis 13, 2009 03:15 |
| Internet Security Suite konsultacijos | lurcherlad | Virus, Spyware & Security | 5 | 18 vasaris 2009 01:55 |
| McAfee Security Suite baigiasi! | thefixer | Virus, Spyware & Security | 8 | 16 gruodis 2007 16:48 |
| Kaspersky Anti-Virus Sucks! | Cew27 | Virus, Spyware & Security | 7 | 14 spalis 2007 14:42 |
| Temos įrankiai | |
| |