![]() |
|
| |||
| |||
| Kāds cits, kam bēdas ar šo monstru? Problēma ir tāda, Kad jūs sakāt jūs vēlaties atjaunināt, tā saka jaunāka versija ir pieejama, bet darbojas atjaunotājs tā tad saka pašreizējā redakcijā ir jaunāki par vienu tiek uzstādīta. Tad tas notiek uz visiem laikiem nedrīkst uzstādīt jauno versiju. So you go to atinstalēt, un atinstalētājs tikai iet installer! Tātad Nokia nodrošināt sledgehammer, lai novērstu to pilnībā, bet tikai avārijās un nosūta kļūdas paziņojumu uz M $. Lai jūs mēģināt parasto tack rediģēšanas reģistru spars, bet izmēģināt, kā jūs to nekad diezgan pazūd ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Es zinu Nokias PDA tipa telefoni ir blakus bezjēdzīgi.
|
| |||
| |||
| Man nav vispār atteikties no šīs lietas, bet šī ir mani sita! Tikai notikumi logged parādīsies kā lietas kā Fault bucket 923.031.128. Fault bucket 462.181.499.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Kaitinošas .. lol Man vaļā raktuvju, bet atpakaļ ar nekādu problēmu (standarta Control Panel noņemt / mainīt programmu jobby) varbūt tie izmainīja kaut kopš tā laika. : S
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tās noteikti ir! Bet sūdzības stiept atpakaļ uz 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias devusies tiesības uz leju kalns, nekad pat vienmēr iet noteikti noteikti noteikti ...
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Man patīk jaunā phones gan, bet datoru programmatūras sucks.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yuck - Nokia!
Man bija sony erissons ir daudzus gadus, un nekad nav bijušas problēmas - programmatūra ir liels too. Got Samsung tagad, kas izmanto ActiveSync un tas ir patiesi šausmīgs! (ActiveSync, ka ir). Vai jūs vienkārši mēģināt pārsūtīt mūziku / pics utt? Ja tas pats dators vienkārši neredz tālruni kā flash drive? Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Atšķirībā no jums man patīk Nokia tālruņiem. Update: es beidzot noņemt komplektu, izmantojot Revo atinstalētājs.
![]() |
|
| Bookmarks |