![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mai e cineva care are durerea cu acest monstru? Problema este, atunci când spun că doriţi să actualizaţi, acesta spune că o versiune mai nouă este disponibil, dar la rularea updater-o apoi spune versiunea curentă este mai nou decât cel fiind instalat. Apoi, nu are totdeauna instalarea noii versiuni. Deci, te duci să-l dezinstalaţi şi dezinstalare doar rulează programul de instalare! Deci, Nokia furnizează un baros de a elimina complet, ci doar că se blochează şi trimite un mesaj de eroare la M $. Deci, va încerca de obicei însăila de editarea registry pentru a zap-l încercaţi, dar după cum s-ar putea să nu-l destul de dispare ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ştiu Nokias PDA tip de telefoane sunt lângă inutil.
|
| |||
| |||
| Nu te da în general cu privire la aceste lucruri, dar asta mi-a bătut! Singurele evenimente autentificat apar ca lucruri de genul Fault bucket 923031128. Fault bucket 462181499.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Enervant .. lol Am scăpat de-a mea în timp ce o înapoi cu nici o problema (standard Control Panel Eliminaţi / Modificare programe jobby) Poate au schimbat ceva de atunci. : S
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ei cu siguranţă! Dar, în care plângerile se întind până în 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias plecat dreptul de deal în jos, niciodată până fost întotdeauna merge în jos jos jos ...
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Îmi place la noi, deşi de telefoane, dar software-ul PC-ul e de rahat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yuck - Nokia!
Am avut Sony erissons scris de ani de zile şi nu a avut probleme - software-ul este prea mare. Am un Samsung care acum foloseşte ActiveSync şi este cu adevărat îngrozitor! (ActiveSync că este). Sunteţi doar încercarea de a transfera muzica / poze etc? Dacă acest lucru nu a computerului doar nu vezi telefonul ca un flash drive? Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Spre deosebire de ce sa fac ca telefoane Nokia. Update: am scos în sfârşit de suită, utilizând Revo dezinstalare.
![]() |
|
| Marcaje |