![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Још неко има бол са овим монструма? Проблем је, кад кажете да желите да ажурирате, то каже новију верзија је доступна, али на трчање упдатер онда говори тренутна верзија је новија од оне која се инсталира. То траје заувек онда не инсталирате нову верзију. Стога идете у деинсталирам га и само унинсталлер рунс инсталациони! Тако Нокиа пружити тежак ковачки чекић да га уклоните у потпуности, али да само црасхес и шаље поруку о грешци у М $. Тако да покушате уобиццајеном чавао у уређивању регистратора потражите у зап га пробати, али као што мај се никада сасвим ванисхес ... ГРРРРРРРРРРРРР ...
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Знам Нокиас ПДА телефони су тип поред бескористан.
|
| |||
| |||
| Не дајте се уопштено о тим стварима, али ово ми је претучен! Једини логирати догађаји појављују као ствари као што су ? Тите сиц 923031128. ? Тите сиц 462181499.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Досадне .. лол сам добио ослободити од мина а назад без проблема (стандардни Цонтрол Панел Уклони / Цханге јоббы програми) можда они нешто променила од тада. : С
|
| |||
| |||
| Они су свакако имати! Али притужбе протежу назад до 2004!
|
| |||
| |||
| Нокиас отишао доле десно брдо, никад се одувек иде доун доун доун ...
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Свиђа ми се нови телефони ипак, али ПЦ софтуаре суцкс.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыуцк - Нокиа!
Ја сам имала Соны ериссонс је већ годинама и никад није имала проблема - софтвер је велик превише. Добио је Самсунг, који сада користи АцтивеСынц и то је заиста страшно! (Који је АцтивеСынц). Јесу ли само покушава пренети музика / слике итд? Ако је тако, не само рачунар не види телефона као бљесак возити? Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| За разлику од вас ми је чинити попут Нокиа телефонима. Упдате: И коначно уклоњене суите помоћу Рево Унинсталлер.