![]() |
|
| |||
| |||
| Herkesten bu canavar ile olan keder? Sorun, ne zaman size güncelleme yapmak istiyorsunuz, bu daha yeni bir sürümü mevcut, ancak daha sonra son sürümü tek yüklü olan daha yeni olduğunu söylüyor Güncelleyici çalışan söylüyor. Daha sonra sonsuza kadar yeni sürümünü yükleyerek değil alır. Bu nedenle, sadece yükleyici çalıştıran Uninstaller kaldırmanız gidin! Yani Nokia tamamen kaldırmak için, bir balyoz sağlar ancak sadece çöker ve M $ bir hata mesajı gönderir. Yani onu öldürmek için düzenlemeye genel çakmak, kayıt defterini deneyin ama siz Mayıs oldukça dışında bu çizgi kaybolur asla deneyin ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ben Nokias PDA tipi telefonlar işe yaramaz yanında olduğunu biliyorum.
|
| |||
| |||
| Ben genelde bu şeye ama vermiyoruz bu yaz dövme var! Bu, sadece giriş şeyler gibi görünebilir Hata kova 923.031.128. Hata kova 462.181.499.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Sıkıcı .. lol I got sorun bir süre arka mayın kurtulmak (standart Denetim Masası Kaldır / değişim programları jobby) Belki de o zamandan bu yana bir şey değişti. : S
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bunlar kesinlikle var! Ama şikayet geri 2004 için uzatma!
|
| |||
| |||
| Nokias doğru tepe aşağı, asla kadar hep aşağı aşağı aşağı sürdürmekteyiz gitti ...
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ama yeni telefonlar olsa gibi PC yazılım kötü.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yuck - Nokia!
Ben ettim yıldır Sony erissons ve sorunları yoktu - yazılım çok harika. Var Samsung artık ActiveSync kullanan ve gerçekten çok kötü! (ActiveSync yani). Sadece / resimler vb müzik aktarmak istiyorsunuz? Bu durumda bilgisayarı bu sadece bir flaş sürücü olarak telefon göremiyorum? Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Sen aksine Nokia telefonları gibi yapmak. Güncelleme: Sonunda Paketteki kullanarak kaldırıldı Revo Uninstaller.
![]() |
|
| Bookmarks |