![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь ще з горем з цим монстром? Проблема в тому, коли ви кажете, що хочете оновити, вона каже, доступна більш нова версія, але на запуску оновлень Потім він говорить, що поточна версія новіше, ніж той, що встановлена. Потім вона приймає Forever Not установкою нової версії. Ви переходите на її видалення та видалення просто запускає програму установки! Таким Nokia надати кувалду, щоб видалити його повністю, але це просто збій і відправляє повідомлення про помилку, M $. Так ви спробуйте звичайну тактику редагування реєстру Зап, але спробувати, як ви можете це ніколи не зникає ... GRRRRRRRRRRRRR ...
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я знаю, Nokias телефони КПК типу поряд з марним.
|
| |||
| |||
| Я звичайно не відмовляється від цих речей, але це треба мене побили! Лише заходи, які увійшли проявляються як речі, як Несправність відро 923031128. Несправність відро 462181499.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Annoying .. LOL я позбувся мій час тому без усяких проблем (стандартна панель управління Видалити / Змінити програмах jobby) Може бути, вони щось змінилося з тих пір. : S
|
| |||
| |||
| Вони, звичайно, є! Але скарги йдуть у 2004!
|
| |||
| |||
| Nokias вдався вниз по пагорбу, не завжди до спускаючись вниз вниз ...
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Мені подобається, хоча нові телефони, але комп'ютер програмне забезпечення Сакс.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тьху - Nokia!
Я мав Sony erissons протягом багатьох років і ніколи не було проблем - програмне забезпечення є занадто великим. Got Samsung, який використовує зараз Activesync і це дійсно жахливо! (ActiveSync, що є). Ви просто намагаєтеся для передачі музики / фото і т.д.? Якщо так чи комп'ютер просто не бачить телефон як флеш-диска? Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| На відміну від тебе я люблю телефонів Nokia. Оновлення: Я остаточно видалені Suite допомогою Revo Uninstaller.