по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Бележник процесори

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-та Sep 2007, 10:51
Новите държави Група

Default Бележник процесори

Здрасти! Надявах се да получи помощ за закупуване на лаптоп. Аз бях търсене за Alienware тетрадки и би искал съвети по кои от тези два процесора са по-добри за игри цели.

1. Intel Duo ядрото преработватели (2MB кеш памет, 667MHz FSB)

или

2. AMD Turion процесор (800MHz FSB, 1MB L2 кеш)
Old 5-та Sep 2007, 17:55
Номер на групата

И двамата, MHz за MHz, доста голяма част от един дол дренки да бъде откровен.

Доста същата мощност, както и изисквания.

Ако аз бях принуден да избира, аз искам да отида за Intel с близки на платежоспособност.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 6-ти септември 2007, 08:51
Новите държави Група

Даже и вероятно ще се ...... но съм чул от някого, че AMD процесор е по-добре за игри цели. Ами ще ви препоръчваме Alienware лаптоп или е този лаптоп с добро качество?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old 9-ти септември 2007, 03:34
Номер на групата

Alienware сега са собственост на Dell, трябва да кажа повече?

Е, аз ще все пак. Къде другаде ще трябва да заплати (£ 30 нечетните лири!) За възстановяване на дискове?

Ако искаш лаптоп за игри, идете на Рок .

Но за игрите на лаптоп, който ще трябва да похарчите между £ 1000 - £ 1500 за приличен лаптоп за игри. Ако това е така, може да се получи, както и работния плот, ако не отида да LAN партии или пътуват много.

Лаптопа ви цитирам по Play.com е много добре изградена, превъзходно-screen'd лаптопа. Трябва да знаете, аз имам 14 "екран сорт. Но тя е по никакъв начин не игрални лаптоп. За 7150 gpu е интегрирана единица, предоставен за тази единица е много добре spec'd, но ти няма да се наистина да е в състояние за игра на него.

Като пример съм просто тичам fraps (тя се брои FPS с живи игри) и съм се 18 FPS в Halo с ниска детайлност на 1280x800. Същото родната резолюция на лаптопа като цитира. То е малко по-високи spec'd gpu в 7200, но тя все още е интегрирана единица.

18 FPS е казано unplayable, и този пик. Аз съм виждам 3fps на места.

AMD CPU на използва да бъде CPU те години на избор за геймърите, дължащи се на тяхното кратко тръбопроводи. Но това беше в сравнение с Intel на P4 CPU години. Intel Core2 ново CPU (на мобилни и други) са по-малко тръбопровод етапи от всяка AMD CPU, смесват с голям кеш (на не прави разлика при игрите) и имате най-доброто на всички около архитектурата на пазара днес за стандартните домашни потребители .

Що се отнася до вашето заявление за AMD като марка за игрални чипове, това е измерена на използване на AMD Athlon CPU's, не Turions, които са посветени мобилни CPU's, доста много същата архитектура като Athlon, но те не разполагат с отвесни грухтя на тези CPU години.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Stream процесори Olli1324 Графика на карти & Монитори 8 10 април 2008 03:06
Преработватели Dell320 Процесори, дънни платки & RAM 1 3 януари 2008 20:10
Dual ядрото процесори gaesaeggi Процесори, дънни платки & RAM 1 14 Дек 2007 16:32
Смяна на процесора в Macbook Pro? Aliveamongdead Процесори, дънни платки & RAM 1 2-ро Дек 2007 13:12
Объркващи процесори! davidmiller9178 Процесори, дънни платки & RAM 3 14 Юни 2007 08:03
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc