![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти! Надявах се да получи помощ за закупуване на лаптоп. Аз бях търсене за Alienware тетрадки и би искал съвети по кои от тези два процесора са по-добри за игри цели. 1. Intel Duo ядрото преработватели (2MB кеш памет, 667MHz FSB) или 2. AMD Turion процесор (800MHz FSB, 1MB L2 кеш) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И двамата, MHz за MHz, доста голяма част от един дол дренки да бъде откровен. Доста същата мощност, както и изисквания. Ако аз бях принуден да избира, аз искам да отида за Intel с близки на платежоспособност.
|
| |||
| |||
| Даже и вероятно ще се ...... но съм чул от някого, че AMD процесор е по-добре за игри цели. Ами ще ви препоръчваме Alienware лаптоп или е този лаптоп с добро качество? http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html # |
|
| |||
| |||
| Alienware сега са собственост на Dell, трябва да кажа повече? Е, аз ще все пак. Къде другаде ще трябва да заплати (£ 30 нечетните лири!) За възстановяване на дискове? Ако искаш лаптоп за игри, идете на Рок . Но за игрите на лаптоп, който ще трябва да похарчите между £ 1000 - £ 1500 за приличен лаптоп за игри. Ако това е така, може да се получи, както и работния плот, ако не отида да LAN партии или пътуват много. Лаптопа ви цитирам по Play.com е много добре изградена, превъзходно-screen'd лаптопа. Трябва да знаете, аз имам 14 "екран сорт. Но тя е по никакъв начин не игрални лаптоп. За 7150 gpu е интегрирана единица, предоставен за тази единица е много добре spec'd, но ти няма да се наистина да е в състояние за игра на него. Като пример съм просто тичам fraps (тя се брои FPS с живи игри) и съм се 18 FPS в Halo с ниска детайлност на 1280x800. Същото родната резолюция на лаптопа като цитира. То е малко по-високи spec'd gpu в 7200, но тя все още е интегрирана единица. 18 FPS е казано unplayable, и този пик. Аз съм виждам 3fps на места. AMD CPU на използва да бъде CPU те години на избор за геймърите, дължащи се на тяхното кратко тръбопроводи. Но това беше в сравнение с Intel на P4 CPU години. Intel Core2 ново CPU (на мобилни и други) са по-малко тръбопровод етапи от всяка AMD CPU, смесват с голям кеш (на не прави разлика при игрите) и имате най-доброто на всички около архитектурата на пазара днес за стандартните домашни потребители . Що се отнася до вашето заявление за AMD като марка за игрални чипове, това е измерена на използване на AMD Athlon CPU's, не Turions, които са посветени мобилни CPU's, доста много същата архитектура като Athlon, но те не разполагат с отвесни грухтя на тези CPU години.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Stream процесори | Olli1324 | Графика на карти & Монитори | 8 | 10 април 2008 03:06 |
| Преработватели | Dell320 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 3 януари 2008 20:10 |
| Dual ядрото процесори | gaesaeggi | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 14 Дек 2007 16:32 |
| Смяна на процесора в Macbook Pro? | Aliveamongdead | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 2-ро Дек 2007 13:12 |
| Объркващи процесори! | davidmiller9178 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 14 Юни 2007 08:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |