μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Notebook μεταποιητές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 10:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Notebook μεταποιητές

Γεια σου! Ήλπιζα θα μπορούσα να πάρετε κάποια βοήθεια σχετικά με την αγορά ενός notebook. Έχω την αναζήτηση για μια Alienware notebooks και θα ήθελα συμβουλές σχετικά με το ποιες από αυτές τις δύο επεξεργαστές είναι καλύτερες για gaming σκοπούς.

1. Πυρήνα επεξεργαστές Intel Duo (2Mb cache, 667MHz FSB)

ή

2. AMD Turion επεξεργαστής (800MHz FSB, 1MB L2 cache)
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 17:55
Ομάδα Δωρητών

που πρόκειται για δύο, για MHz MHz, κατά ένα μεγάλο μέρος της muchness για να είμαι ειλικρινής.

Λίγο πολύ την ίδια δύναμη και απαιτήσεις.

Αν μου αναγκάστηκε να επιλέξει, θα ήθελα να πάμε για την Intel από ένα στενό περιθώριο.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 6ης Σεπτεμβρίου 2007, 08:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Yea i πιθανότατα θα τον εαυτό μου ...... αλλά το άκουσα από κάποιον ότι ένας επεξεργαστής AMD είναι καλύτερη για gaming σκοπούς. Λοιπόν θα σας συστήσει Alienware notebook ή laptop αυτό είναι καλής ποιότητας;
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 03:34
Ομάδα Δωρητών

Alienware ανήκουν σήμερα από την Dell, χρειάζεται να πω περισσότερα;

Λοιπόν, εγώ θα ούτως ή άλλως. Που αλλού έχετε να πληρώσετε (£ 30 λίρες παράξενο!!) Για την αποκατάσταση των δίσκων;;

Αν θέλετε ένα gaming laptop, πηγαίνετε στο Rock .

Όμως, για gaming σε ένα φορητό υπολογιστή σας θα πρέπει να δαπανήσουν μεταξύ £ 1000 - £ 1.500 για ένα αξιοπρεπές gaming laptop. Αν αυτή είναι η περίπτωση, ίσως και μια επιφάνεια εργασίας αν δεν πάμε σε μέρη LAN ή ταξιδεύουν πολύ.

Ο φορητός υπολογιστής σας παραθέτω για Play.com είναι μια πολύ καλή κατασκευή, η υπέροχη screen'd-φορητό υπολογιστή. Θα πρέπει να γνωρίζετε, έχω την 14 "οθόνη ποικιλίας. Αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά κανένα τρόπο gaming laptop. Gpu Το 7150 είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα, που χορηγείται για μια τέτοια μονάδα είναι πολύ καλά spec'd, αλλά δεν θα μπορέσουν πραγματικά να σε παιχνίδι για αυτό.

Ως παράδειγμα Μόλις εκτελέσετε fraps (αριθμεί fps σε ζωντανά παιχνίδια) και να είμαι σε 18 fps Halo με μικρή λεπτομέρεια σε 1280x800. Το ίδιο αυτόχθονα ψήφισμα του φορητού υπολογιστή που έχετε εισηγμένες. Έχει μια ελαφρώς υψηλότερη spec'd gpu στο 7200, αλλά εξακολουθεί να είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα.

18 fps είναι ειλικρινά unplayable, thats και τις ώρες αιχμής. Είμαι 3fps βλέπουμε σε χώρους.

AMD CPU της χρησιμοποιούνται να είναι το CPU της επιλογής για τους gamers λόγω της μικρής τους αγωγούς. Αυτό, όμως, ήταν σε σύγκριση με την Intel P4 cpu της. Intel Core2 νέα της cpu (Mobile και αλλιώς) έχουν λιγότερα στάδια αγωγού από οποιονδήποτε επεξεργαστή AMD, αναμειγνύεται με μεγαλύτερο αυτό της cache (δεν κάνει καμία διαφορά όταν gaming) και έχετε την καλύτερη γενική αρχιτεκτονική στην αγορά σήμερα πρότυπο για οικιακούς χρήστες .

Σχετικά με τη δήλωσή σας σχετικά με την AMD είναι το σήμα για μάρκες παιχνιδιού, αυτή μετρήθηκε με τη χρήση της AMD Athlon cpu της, δεν την Turions, η οποία είναι αφιερωμένη cpu κινητό της, σε μεγάλο βαθμό το ίδιο όπως οι Athlon αρχιτεκτονική της αλλά η ίδια η έλλειψη γρυλλισμός αυτών της CPU.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.