![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok! Nadala sam se ja mogao dobiti neki pomoć o kupnji notebook. Ive 'bio koji traži za jedan Alienware prijenosna računala i želite savjet koji od ova dva procesora su bolje za igranje svrhe. 1. Intel Duo core procesore (2mb cache, FSB 667MHz) ili 2. AMD Turion procesor (800MHz FSB, 1MB L2 cache) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oni su oboje, za MHz MHz, prilično slično da bude iskren. Ljepušan velik dio isti zahtjevi kao i vlast. Ako sam bio prisiljen birati, radije bih morati ići za Intel by bliski marže.
|
| |||
| |||
| Čak i vjerojatno bi sebe ...... ali sam čuo od nekoga da je AMD procesor je bolji za gaming svrhe. Pa bi li mi preporučiti Alienware notebook ili je to laptop dobre kvalitete? http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html # |
|
| |||
| |||
| Alienware su sada u vlasništvu Dell, trebate kažem više? Pa, ja ću ionako. Gdje drugdje imate platiti (30 £ ak funta!) Za vraćanje diskova? Ako želite gaming laptop, idite na Rock . Ali za gaming na laptop idete da je potrebno provesti između £ 1000 - £ 1500 za pristojan gaming laptop. Ako je to slučaj, kao i vi svibanj dobiti desktopu osim ako idete u LAN partija ili putovati puno. Prijenosni vas citat na Play.com je vrlo dobro građena, super-screen'd laptop. Ja bi trebao znati, imam 14 "ekran raznolikost. Ali, to je ni na koji način jedan gaming laptop. U 7150 GPU je integrirana jedinica, odobren za tu jedinicu je jako dobro spec'd, ali nećete biti u stanju stvarno da igra na njemu. Kao primjer sam samo pokrenuti fraps (broji fps u živim igre) i ja sam uzimajući u Halo 18 fps s niskim detaljima na 1280x800. Isti native razlučivosti od laptopa ste citirani. Ima malo više spec'd GPU u 7200, ali je ipak integrirano jedinici. 18 FPS je iskreno unplayable, i na taj vrh. Im 'viđenje 3fps u manjim mjestima. AMD CPU's koristi da CPU-a je izbor za igrače zbog svoje kratke cjevovoda. Ali to je u odnosu na Intel P4 CPU's's. Intel Core2 nova CPU-a (Mobilni i drugačije) imaju manje od bilo koje faze cjevovod AMD CPU, pomiješati s većim ovog cache-a (ne pravi razlika kada gaming) i imate najbolji all-round arhitekturi na tržištu je danas standard za kućne korisnike . U vezi s izjavom o AMD kao brand za gaming chips, to je mjeren pomoću's AMD Athlon CPU-a, a ne Turions, koji se namjenski mobilnih CPU-a, ljepušan velik dio isti kao i arhitekturu Athlon's ali nedostatak obična groktaj onih CPU's.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Stream procesori | Olli1324 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 10. travanj 2008 03:06 |
| Procesori | Dell320 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 3. siječanj 2008 20:10 |
| Dual Core procesori | gaesaeggi | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 14. prosinac 2007 16:32 |
| Zamena procesora u Macbook Pro? | Aliveamongdead | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 2. prosinac 2007 13:12 |
| Zbunjujuće procesora! | davidmiller9178 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 14. lipnja 2007 08:03 |
| Thread Tools | |
| |