![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia! Remélem tudtam egy kis segítséget körülbelül buying egy notebook. Már keresi az Alienware notebookok és szeretnék tanácsot, amely a két processzorok jobb szerencsejáték céljából. 1. Intel core Duo processzorokat (2MB cache, 667MHz FSB) vagy 2. AMD Turion processzor (800MHz FSB, 1MB L2 cache) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ők mindkettő MHz MHz, szép egyforma, hogy őszinte. Nagyjából azonos teljesítmény követelményeket is. Ha volt kénytelen választani, én is megyek az Intel egy közeli tőkével.
|
| |||
| |||
| Igen én magam is ...... de azt hallottam, hogy valaki egy AMD processzor jobb szerencsejáték céljából. Hát mit ajánlani Alienware noteszgép, vagy ez a laptop, jó minőségű? http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html # |
|
| |||
| |||
| Alienware már tulajdonában Dell, szükség mondok többet? Nos, én legalábbis. Hol máshol van-e fizetni (£ 30 páratlan fontért!) Helyreállítani a lemezeket? Ha azt szeretnénk, hogy a szerencsejáték-laptop, megy Rock . De a szerencsejáték egy laptop fogsz kell töltened a £ 1000 - £ 1500 a tisztességes gaming laptop. Ha ez a helyzet, akkor is kap egy asztalon, ha nem megy a LAN pártok vagy utazási sokat. A laptop meg árajánlatot a Play.com egy jól épült, kiváló screen'd-laptop. Azt is tudom, én a 14 "képernyő fajta. De ez egyáltalán nem a szerencsejáték laptop. A 7150 GPU egy integrált egység nyújtani egy ilyen egységet, hogy nagyon jól spec'd, de akkor nem igazán tud a játék rajta. Példaként Most fut fraps (ez számít az élő FPS játékok), és én kapok 18 fps a Halo alacsony részletesen 1280x800. Ugyanez a natív felbontás a laptop, amit idézett. Ez egy kissé magasabb spec'd GPU a 7200, de még egy integrált egység. 18 fps is őszintén játszhatók le, és amit a csúcs. Én látok 3fps helyeken. AMD CPU's használt hogy a CPU által kiválasztott játékosok miatt rövid vezetékek. De ez volt az az összehasonlítás, hogy az Intel P4 CPU's. Új Intel Core2 CPU (a mobil és egyéb) kevesebb, mint bármely szakaszában gázvezeték AMD processzor, keverjük össze, ez a nagyobb cache van (nem mindegy mikor szerencsejáték), és még a legjobb all-round építészet ma a piacon a hagyományos otthoni felhasználóknak . Ami a nyilatkozatot az AMD, hogy a márka a szerencsejáték-zseton, ezt mérik AMD Athlon processzor van, nem a Turions, amelyek kifejezetten a mobil CPU van, nagyjából ugyanaz, mint az Athlon architektúrát, de mégis hiányzik a puszta grunt ilyen cpu's.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |