פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

Notebook Processors

Reply

שרשרת כלים
Old 5 ספטמבר 2007, 10:51
קבוצת חברות חדשות

Default Notebook Processors

הי! קיוויתי שאני יכול לקבל קצת עזרה בנושא רכישת המחברת. אני כבר מחפש של Alienware notebooks וברצונך ייעוץ על איזה מבין שני המעבדים האלה הם משחקים טוב יותר עבור מטרות.

1. מעבדי אינטל Duo הליבה (2MB Cache, 667MHz FSB)

או

2. מעבד AMD Turion (800MHz FSB, 1MB מטמון L2)
Old 5 ספטמבר 2007, 17:55
קבוצת תורמים

הם שניהם, MHz עבור MHz, יפה כמעט זהה להיות גלוי.

בערך באותו כוח הדרישות גם כן.

אם הייתי נאלץ לבחור, הייתי צריך ללכת על אינטל על ידי קרוב שולי.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 6 ספטמבר 2007, 08:51
קבוצת חברות חדשות

כן אני כנראה היה עצמי ...... אבל שמעתי ממישהו כי מעבד AMD הוא טוב יותר עבור המשחקים מטרות. ובכן האם אתה יכול להמליץ Alienware מחברת או של הנייד הזה הוא באיכות טובה?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old 9 ספטמבר 2007, 03:34
קבוצת תורמים

Alienware כיום בבעלותם של דל, אני צריך לומר עוד?

ובכן, אני בכל זאת. איפה עוד אתה צריך לשלם (30 £ לירה מוזר!!) עבור לשחזר הדיסקים??

אם אתה רוצה המשחקים הנייד, עבור אל רוק .

אבל המשחק על מחשב נייד שאתה הולך צריך להשקיע בין 1000 £ - 1500 £ עבור הגון המשחקים הנייד. אם זה המקרה, אתה יכול גם לקבל שולחן העבודה, אלא אם ללכת או לנסוע LAN הצדדים הרבה.

אתה מצטט את המחשב הנישא על Play.com הוא בנוי טוב מאוד, מעולה-screen'd הנייד. אני צריכה לדעת, יש לי 14 "מסך גיוון. אבל זה לא דרך המשחק של הנייד. Gpu של 7150 היא משולבת יחידה, שהוענקו עבור יחידת כזה זה טוב מאוד spec'd, אבל אתה לא באמת תצליח את המשחק עליו.

כדוגמה אני עתה להפעיל fraps (הוא נחשב fps ב גר משחקים) ואני מקבל 18 fps ב-Halo עם פירוט נמוכה ב 1280x800. אותו דובר ברזולוציה של הנייד שכבר מצוטט. יש לה מעט גבוה spec'd gpu ב 7200 אבל עדיין משולבת יחידה.

18 fps הוא בכנות unplayable, ו thats את השיא. אני רואה 3fps במקומות.

מעבד של AMD משומשים להיות CPU של הבחירה עבור Gamers בשל קצר צינורות. אבל זה היה בהשוואה של אינטל P4 CPU's. Intel Core2 חדש של CPU (נייד או אחרת) יש פחות מאשר כל שלבי צינור CPU AMD, לערבב עם זה של מטמון גדול (לא עושה שום הבדל כאשר המשחק) ויש לך את כל הטוב ביותר ב-סבב אדריכלות השוק היום סטנדרטי עבור משתמשים ביתיים .

הצהרה בדבר שלך לגבי AMD להיות המותג עבור המשחקים נשבר, זה היה נמדד באמצעות של AMD Athlon CPU's, לא Turions, אשר מוקדש הנייד של CPU, בערך את אותו הדבר כמו אדריכלות של Athlon אבל הם עושים את העדר מוחלט של אלה לנחור CPU's.

-Kanoakavirus
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.