mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Nešiojamų kompiuterių procesoriai

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 5, 2007, 10:51
Naujas Narys

Default Nešiojamų kompiuterių procesoriai

Labas! Aš tikiuosi galėčiau gauti tam tikrą informaciją apie pirkimo nešiojamojo kompiuterio pagalba. Aš ieškant Alienware Nešiojami kompiuteriai ir norėtumėte patarimo, kuris iš šių dviejų procesorių yra geriau už lošimo tikslais.

1. Intel Core Duo (2MB cache, 667MHz FSB)

arba

2. AMD Turion procesorius (800 MHz FSB, 1MB L2 cache)
Old Rugsėjis 5, 2007, 17:55
Donorų grupės

jie abu MHz MHz, labai Beveik tas pats būtų nuoširdus.

Beveik tokios pat galios reikalavimus, taip pat.

Jei buvau priverstas rinktis, aš turiu eiti į "Intel" pateikė beveik skirtumas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 6, 2007, 08:51
Naujas Narys

Taip aš tikriausiai būtų pats ...... bet aš girdėjau nuo ko nors, kad AMD procesorius yra geresnis už lošimo tikslais. Na patartumėte Alienware Notepad ar tai geros kokybės nešiojamąjį kompiuterį?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old Rugsėjis 9, 2007, 03:34
Donorų grupės

Alienware dabar priklausanti "Dell", reikia I say more?

Na, aš vis tiek. Jei dar turite sumokėti (£ 30 Odd quid!) Už atkurti diskų?

Jeigu norite, žaidimų nešiojamas kompiuteris, eikite į Rokas .

Bet lošimams nešiojamas You're going to reikia skirti nuo 1.000 £ - £ 1500 padorų žaidimų nešiojamas. Jei tai byla, gali taip pat gauti Desktop nebent einate į LAN šalių ar daug keliauti.

Nešiojamas jums citata apie Play.com yra labai gerai pastatytas, super-screen'd nešiojamas. Aš žinau, aš turiu 14 "ekranas įvairovė. Bet tai jokiu būdu žaidimų nešiojamas. 7.150 GPU integruotas įtaisas, suteikiamas toks vienetas, kad labai gerai spec'd, bet nebus tikrai galima į žaidimą ant jo.

Pavyzdžiui aš tiesiog paleisti Fraps (jis skaičiuojamas fps gyvais žaidimų) ir gaunu 18 kadrų per sekundę į Halo mažai išsamiai 1280x800. Pats gimtoji rezoliucija nešiojamas Jūs kotiruojamos. Jis šiek tiek didesnis spec'd GPU in 7.200 tačiau jis vis dar yra integruotas įtaisas.

18 fps yra atvirai unplayable, ir thats vynai. Matau 3fps vietose.

AMD procesoriais naudojamas būti procesoriaus pasirinkimo žaidėjai dėl jų trumpas vamzdynus. Bet tai buvo palyginti su "Intel P4 procesoriaus. Intel Core2 naujo procesoriaus (nešiojamas ir ne), turi mažiau vamzdynas eiga nei bet AMD CPU, sumaišykite šį didesnių cache's (nėra jokio skirtumo, kai žaidimo) ir turite geriausia visų apvalių architektūra šiandien rinkoje standartinių namų vartotojams .

Dėl savo ataskaitoje apie AMD yra žaidimų lustų gamintoją, tai buvo matuojamas naudojant AMD Athlon procesoriais, o ne Turions, kuri yra skirta Mobile CPU's, beveik tos pačios struktūros, kaip Athlon's, tačiau jie nėra vien grunt šių procesoriais.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Stream Processors Olli1324 Graphics Cards & Monitoriai 8 Balandis 10, 2008 03:06
Perdirbėjai Dell320 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 3 sausis 2008 20:10
Dual Core gaesaeggi CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 14 gruodis 2007 16:32
Apsikeitimą perdirbėjų MacBook Pro? Aliveamongdead CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 2 gruodis 2007 13:12
Neaiškios procesoriai! davidmiller9178 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 Birželis 14, 2007 08:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.