mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Notebook procesori

Reply

Thread Tools
Old Septembris 5, 2007, 10:51
New Member Group

Default Notebook procesori

Čau! Es ceru, es varētu saņemt kādu palīdzību par pirkšanu notebook. Esmu bijis meklēšanu Alienware piezīmjdatoriem un vēlētos padomu, kura no šīm divām procesori ir labāka spēļu vajadzībām.

1. Intel Duo galvenie procesori (2MB cache, 667MHz FSB)

vai

2. AMD Turion processor (800MHz FSB, 1MB L2 cache)
Old Septembris 5, 2007, 17:55
Donors Group

viņi abi, MHz MHz, diezgan daudz muchness ir atklāti.

Diezgan daudz pašas jaudas patēriņa prasībām, kā arī.

Ja man bija spiests izvēlēties, man jādodas uz Intel ko tuvu normai.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 6, 2007, 08:51
New Member Group

Jā es, iespējams, varētu sevi ...... bet es dzirdēju no personas, ka AMD procesors ir labāks spēļu vajadzībām. Nu jūs ieteiktu Alienware klēpjdatori vai tas ir klēpjdators ar labu kvalitāti?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old Septembris 9, 2007, 03:34
Donors Group

Alienware, tagad pieder Dell, ka es saku vairāk?

Labi, es tik un tā. Kur vēl jūs būtu jāmaksā (30 £ nepāra mārciņa sterliņu!) Attiecībā atjaunot disku?

Ja jūs vēlaties spēļu klēpjdatoru, atveriet Rock .

Bet spēļu uz klēpjdatoru jums būs nepieciešama tērēt no £ 1.000 - 1.500 £ par cienīgu spēļu klēpjdatoru. Ja tas ir gadījumā, jūs varat arī saņemt darbvirsmas, ja vien jūs iet uz LAN pusēm vai ceļojumu partiju.

Klēpjdators jūs citējat par Play.com ir ļoti labi uzbūvēta, Superb-screen'd klēpjdators. Es zinu, man ir 14 "ekrāns šķirni. Taču tas nekādā veidā spēļu klēpjdatoru. 7.150 GPU ir integrēta ierīce, kas piešķirts šādam modulim ir ļoti labi spec'd, bet jums nav īsti varēs medījuma par to.

Kā piemēru es tikko palaist fraps (tai skaita fps dzīvu spēles), un es saņemu 18 fps in Halo ar zemu detalizēti 1280x800. Pats native izšķirtspēja klēpjdators esat noteikts. Tas ir nedaudz augstāks spec'd GPU in 7.200 taču tas joprojām ir integrēta ierīce.

18 fps ir atklāti unplayable un thats maksimumu. Es esmu redzēt 3 kadriem sekundē vietās.

AMD CPU's lieto BE CPU izvēles Gamers sakarā ar to īso cauruļvadiem. Taču tas salīdzinājumā ar Intel P4 CPU's. Intel's new Core2 cpu's (Mobile un citādi), ir mazāk cauruļvada posmi nekā AMD CPU, sajauc to ar lielāku kešatmiņu's (nav nekādas atšķirības, azartspēļu) un jums ir labākais visa posma arhitektūru tirgū šodien standarta mājas lietotājiem .

Par savu paziņojumu par AMD ir zīmolu spēļu mikroshēmām, tas tika novērtēts, izmantojot AMD Athlon CPU's, ne Turions, kas paredzēti mobilo cpu's, diezgan daudz pašu arhitektūru kā Athlon ir bet tie nav milzīgais grunt šo CPU's.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks