![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć! Miałem nadzieję i może uzyskać pomoc na temat zakupu notebooka. I've been searching Alienware dla notebooków i chciałby porad, w którym te dwa procesory są lepsze dla gier celów. 1. Rdzeń procesorów Intel Duo (2MB cache, 667MHz FSB) lub 2. AMD Turion procesor (800MHz FSB, 1MB L2 cache) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| they're zarówno MHz MHz, całkiem na jedno wychodzi być szczery. Pretty much taką samą moc, jak również wymogów. Gdybym był zmuszony wybierać, I'd have to go for Intel przez blisko margines.
|
| |||
| |||
| Yea i prawdopodobnie sam ...... ale usłyszałem od kogoś, że procesor AMD jest lepsze w grach celów. Dobrze Pan polecić Alienware notebooka lub laptopa to dobrej jakości? http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html # |
|
| |||
| |||
| Alienware jest obecnie własnością firmy Dell, Need I say more? Cóż, będę anyway. Jeżeli jeszcze nie masz do zapłaty (£ 30 funtów dziwne!) Dla dysków przywrócić? Jeśli chcesz laptopa do gier, przejdź do Rock . Ale w grach na laptopie You're Going to trzeba poświęcić między £ 1000 - £ 1500 na przyzwoity gra laptopa. W takim przypadku może również uzyskać na pulpicie, jeśli nie przejdź do LAN lub podróży partii. Laptop jest cytatem na Play.com jest bardzo dobrze zbudowany, super-screen'd laptopa. Powinienem wiedzieć, mam 14 "ekran odmiany. Ale nie jest w żaden sposób o grach laptopa. W 7150 GPU to zintegrowany jednostki, udzielony na taką jednostkę jest bardzo dobrze spec'd, ale nie będzie mógł naprawdę do gry na nim. Jako przykład I've just run fraps (to liczy fps w grach na żywo) i I'm getting 18 fps w Halo z niskim szczegółowo 1280x800. To samo rodzimej rozdzielczości laptopa przez Ciebie podany. Jest nieco wyższy spec'd GPU w 7200, ale wciąż zintegrowanej jednostki. 18 fps mówiąc jest niemożliwe, a thats szczytem. Widzę 3fps w miejscach. AMD CPU's używane się procesorów wybór dla graczy ze względu na ich krótką rurociągów. Ale to było w porównaniu do Intel P4 CPU's. Intel Core2 nowych procesorów (na telefony komórkowe i inny) mają mniej niż rurociąg etapach AMD CPU, wymieszać z tym większych Wikisłowniku's (nie czyni żadnej różnicy, gdy gra) i masz najlepsze dookoła architektury na rynku dla standardowych użytkowników domowych . Jeśli chodzi o swoim oświadczeniu AMD jest marką dla gier chipy, to było mierzone za pomocą AMD Athlon procesorów, a nie Turions, które poświęcone są mobilnych procesorów, całkiem tak samo jak Athlon architektury, ale ich brak wznios chrząkać tych procesorów.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |