mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Notebook procesoare

Reply

Thread Tools
Old 5a Sep 2007, 10:51
Noile state Group

Default Notebook procesoare

Salut! Sper ca am putut lua nişte ajutor despre cumpărarea unui notebook. Am fost în căutare de un Alienware notebook-ar dori şi sfaturi cu privire la care dintre aceste două procesoare sunt mai bune pentru jocuri scopuri.

1. Duo procesoare Intel core (2MB cache, 667MHz FSB)

sau

2. Procesor AMD Turion (800MHz FSB, 1MB L2 cache)
Old 5a Sep 2007, 17:55
Grupul de donator

ele sunt atât, pentru MHz MHz, destul de mult de un muchness pentru a fi sinceri.

Destul de mult aceleaşi cerinţe de putere, de asemenea.

Dacă I a fost obligat de a-şi alege, mi-ar trebui să plec pentru Intel cu o marja de aproape.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 6lea Sep 2007, 08:51
Noile state Group

Da, probabil, i-ar eu ...... dar am auzit de la cineva că un procesor AMD este mai bine pentru jocuri scopuri. Ei bine te-ai recomanda Alienware notebook sau este acest laptop de bună calitate?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old 9a Sep 2007, 03:34
Grupul de donator

Alienware sunt acum detinute de Dell, trebuie să spun mai mult?

Ei bine, eu va oricum. În cazul în care altceva mai trebuie să plătească (£ 30 şi ceva de lire!!) Pentru restaurarea discuri??

Dacă vrei un laptop pentru jocuri, mergeţi la Rock .

Dar pentru a jocurilor pe un laptop pe care îl va trebui să-şi petreacă între £ 1,000 - £ 1,500 pentru un laptop decent de jocuri. Dacă acesta este cazul, ar putea fi, de asemenea a lua un desktop cu excepţia cazului în care sa te duci la LAN sau părţile de călătorie mult.

Laptopul va cita pe Play.com este un foarte bine construit, superb-screen'd laptop. Ar trebui să ştiu, am 14 "ecran varietate. Dar ea nu este în nici un fel de jocuri, un laptop. GPU de 7150 este o soluţie integrată de unitate, acordate pentru o astfel de unitate este foarte bine spec'd, dar nu va putea fi cu adevărat la joc pe el.

Ca un exemplu am doar rulaţi fraps (se numără fps în meciuri live) şi de obţinerea Sunt 18 fps în Halo cu mici detalii la 1280x800. În aceeaşi rezoluţie nativă de laptop-ul pe care l-aţi citat. Are un uşor mai mare spec'd GPU în 7200, dar este încă o soluţie integrată de unitate.

18 fps este sincer unplayable, şi thats de vârf. Am văzut în 3fps locuri.

Procesoare AMD utilizat pentru a fi procesoare de a alege, de joc din cauza lor scurt conducte. Dar asta a fost, în comparaţie cu Intel P4 de procesoare. Intel Core2 e nou procesoare (de mobil şi de altfel) au mai puţin de conducte etape decât orice procesor AMD, se amestecă cu acest cache este mai mare (nu se face nici o diferenţă când jocuri) şi aveţi cel mai bun all-rotund arhitectura pe piaţă astăzi standard pentru utilizatorii de acasă .

În ceea ce priveşte declaraţia dvs. despre AMD fiind de brand pentru jocuri, chips-uri, aceasta a fost măsurată cu ajutorul lui AMD Athlon procesoare, nu Turions, care sunt dedicate mobil procesoare, destul de mult de aceeaşi arhitectură ca Athlon's, dar ele nu au pur groh acestor procesoare.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje