menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Notebook procesory

Reply

Thread Tools
Old 5. septembra 2007, 10:51
Nový člen skupiny

Default Notebook procesory

Nazdar! Dúfal som, že by som mohol dostať nejakú pomoc o kúpe notebooku. Bol som vyhľadávanie pre notebooky Alienware a chcete poradiť o tom, ktoré z týchto dvoch procesorov sú lepšie pre hracie účely.

1. Duo procesory Intel jadro (2MB cache, 667MHz FSB)

alebo

2. AMD Turion procesor (800MHz FSB, 1 MB L2 cache)
Old 5. septembra 2007, 17:55
Darcu Skupina

sú obidva, MHz pre MHz, dosť ďaleko na muchness byť úprimný.

Skoro rovnaký výkon požiadaviek rovnako.

Ak som bol nútený si vybrať, radšej by som si ísť pre Intel v úzkej rozpätie.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 6. septembra 2007, 08:51
Nový člen skupiny

Anobrž bych asi sám ...... ale počul som od niekoho, že AMD procesor je lepší pre hracie účely. Tak by sa vám doporučuji Alienware notebook alebo prenosný počítač je to kvalitné?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old 9. septembra 2007, 03:34
Darcu Skupina

Alienware sú teraz vo vlastníctve spoločnosti Dell, potrebujete I say more?

No, já ne. Kde inde máte zaplatiť (30 libier odd libier!) Pre obnovenie disky?

Ak chcete herný notebook, prejdite na Rock .

Ale pre hranie hier na notebooku vy budete musieť stráviť medzi £ 1000 - £ 1500 za dôstojnú herný notebook. Ak je to váš prípad, môžete tiež získať na počítači, ak idete do strany LAN alebo cestovný veľa.

Notebooku vám citovať na Play.com veľmi dobre postavené, superb-screen'd notebooku. Mal by som vedieť, som sa 14 "obrazovkou odrody. Ale to v žiadnom prípade nie je herný notebook. K 7150 GPU je integrovaný celok, poskytuje pre takúto jednotku je to veľmi dobre spec'd, ale nebudete mať možnosť skutočne Hra sa na to.

Ako príklad som práve beží fraps (záleží fps v živej hry) a som dostať 18 fps v Halo s nízkou detail na 1280x800. Rovnaká natívne rozlíšenie notebooku ste spomenie. Má o niečo vyššiu spec'd GPU do 7200, ale je to stále integrovaný celok.

18 fps je úprimne nehratelný, a to je vrchol. Já jsem viděl 3fps v miestach.

AMD cpu to používané sa cpu to voľba pre hráčov, vzhľadom na ich krátke potrubie. Ale to bolo v porovnaní s Intel P4 CPU na to. Intel Core2 nové cpu to (mobilné a iné) majú menej než akékoľvek potrubie štádií AMD cpu, zmiešajte ich s väčšou cache je (nerobí žiadny rozdiel pri hraní hier) a budete mať najlepšie všetci-kolo architektúru na trhu dnes štandard pre domácich používateľov .

Čo sa týka vášho vyhlásenia o AMD je značkou pre hracie žetóny, čo bolo merané pomocou AMD Athlon CPU je to, ne Turions, ktoré sú určené pre mobilné procesory, skoro rovnakú architektúru ako Athlon, ale robia naprostý nedostatok chrochtá týchto cpu to.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.