![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba! Ben bir dizüstü satın alma ile ilgili bazı yardım Could I umuyordum. Bir Alienware notebooklar için arama oldum tavsiye olan bu iki işlemci üzerinde oyun amacıyla daha istiyorum. 1. Intel Core Duo işlemci (2MB önbellek, 667MHz FSB) veya 2. AMD Turion işlemci (800MHz FSB, 1MB L2 önbellek) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| her ikisi de, MHz için MHz, hemen hemen hemen aynı dürüst olarak duyuyoruz. Hemen hemen aynı güç gereksinimleri de. Eğer seçmek zorunda kaldı, ben Intel için yakın bir marj ile gitmek zorunda ediyorum.
|
| |||
| |||
| Evet ben belki de kendimi ...... ama birinden bir AMD işlemci oyun için daha iyi olduğunu duydum. Iyi Alienware dizüstü tavsiye ediyoruz veya iyi kalitede bu dizüstü bilgisayar nedir? http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html # |
|
| |||
| |||
| Alienware artık Dell tarafından, daha fazla söylemek gerekir aittir? Evet, söylerim zaten. Nereye başka size (£ 30 küsur sterlin ödemeniz var!) Geri diskler için? Eğer gitmek bir oyun dizüstü istiyorum Rock . Ama oyun bir dizüstü size £ 1000 arasında geçirmek - £ 1500 iyi bir oyun dizüstü bilgisayar için ihtiyacınız olacak için. Bu durumda's sürece LAN partilere gitmek veya çok seyahat ediyorsanız, de bir masaüstü elde edebilirsiniz. Size Play.com üzerinde Alıntıyla Bu dizüstü bilgisayar, çok iyi inşa süper-screen'd laptop olsun. Ben, ben 14 "ekran çeşitli var bilmeli. Ama hiçbir şekilde bir oyun dizüstü bilgisayar bulunuyor. The 7150 GPU entegre bir birim, çok iyi spec'd's böyle bir birim için verilir, ama gerçekten mümkün olmayacaktır Oyun bu kadar. Örneğin I've çalıştırın fraps (yaşamak oyunda kare / sn sayılır) olarak ve Halo içinde 1280x800 düşük detay ile 18 kare / sn alıyorum. Dizüstü bilgisayarın size iktibas ettik ve aynı doğal çözünürlük. Bu, 7200 yılında biraz daha yüksek spec'd GPU sahiptir ama yine de entegre bir cihaz. 18 kare / sn açıkçası, oynanamaz ve tepe that. Ben yerlerde 3fps görüyorum. AMD işlemci's kullanılan için oyun ve kısa boru hatları nedeniyle tercih edilen CPU's. Ama bu karşılaştırıldığında olduğunu Intel P4 CPU's. Intel'in yeni Core2 CPU's (Mobil ve diğer) Bu büyük önbellek's zaman (oyun) ve en iyi olan fark yapmaz herhangi bir AMD işlemci daha az boru hattı aşamalarında, karışımına sahip piyasada çok yetenekli mimari bugün standart ev kullanıcıları için . AMD, bu kullanarak ölçülür oldu oyun fişleri için marka olma hakkındaki beyanı ile ilgili olarak's olarak AMD Athlon işlemci's değil, Turions olan özel mobil işlemci's, hemen hemen aynı mimari ve Athlon's ama eksikliği ve düpedüz hırıltı yapmak bu CPU'nuzun.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |