менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Процесори для ноутбуків

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 вересня 2007, 10:51
Нові члени групи

Default Процесори для ноутбуків

Привіт! Я сподівався, я можу отримати довідки про придбання ноутбука. Я шукав ноутбуки Alienware і хотів би радою, який з цих двох процесорів краще для ігрових цілей.

1. Intel Duo процесорів (2MB Cache, 667MHz FSB)

або

2. Процесор AMD Turion (800MHz FSB, 1MB L2 кеш)
Old 5 вересня 2007, 17:55
Донор групи

вони обидва, МГц MHz, дуже майже однаково, щоб бути відвертим.

Досить так само вимоги до харчування, а також.

Якщо б я був змушений вибирати, я б піти на Intel близьким краєм.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 6 вересня 2007, 08:51
Нові члени групи

Та я, ймовірно, буде себе ...... але я чув від когось, що процесори AMD краще для ігрових цілей. Ну ви рекомендували б ноутбук Alienware чи це ноутбук гарною якістю?
http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html #
Old 9 вересня 2007, 03:34
Донор групи

Alienware тепер належать Dell, необхідно говорити більше?

Ну, я в будь-якому випадку. Де ще ви повинні платити (£ 30 фунтів непарні!) Для відновлення диска?

Якщо ви хочете ігровий ноутбук, перейдіть до Рок .

Але для ігор на ноутбуці ви збираєтеся необхідно витратити від £ 1000 - £ 1500 за гідну Laptop Gaming. Якщо це так, ви можете також отримати робочий стіл, якщо ви йдете в мережу Сторін або багато подорожувати.

Ноутбуком Ви приводите на Play.com дуже добре складний, з чудовим screen'd ноутбук. Я знаю, у мене 14 "екран сорту. Але це ні в якій мірі ігровий ноутбук. 7150 GPU являє собою єдине ціле, що надається для такої групи це дуже добре дозволяє білд, але практично не матиме для гри на ньому.

Як приклад я просто запустити Fraps (вона нараховує кадрів в живих ігор), і я отримую 18 кадрів в секунду в Halo з низьким докладно 1280x800. Те ж саме рідний дозвіл ноутбука ви в лапках. Це трохи вище, дозволяє білд ГПУ в 7200, але це ще єдине ціле.

18 кадр, відверто кажучи, неможливо відтворити, і Thats піку. Я бачу 3fps в місцях.

Процесори AMD використовували для процесора вибором для геймерів через своїх коротких трубопроводів. Але це було в порівнянні з корпорації Intel P4 процесора. Intel новий процесор Core 2's (для мобільних пристроїв та інших) мають менше ступенів конвеєра, ніж будь-який процесор AMD, змішати це з великим кешем (не має ніякого значення, коли ігри), і у вас є кращі всебічного архітектура сьогодні на ринку для звичайних користувачів додому .

Що стосується Вашої заяви про драму є брендом для ігрових фішок, це вимірювався від AMD Athlon процесор, а не Turions, які присвячені мобільного процесора, в значній мірі та сама архітектура як Athlon, але вони не мають Sheer Грунт з цих процесорів.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.