![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт! Я сподівався, я можу отримати довідки про придбання ноутбука. Я шукав ноутбуки Alienware і хотів би радою, який з цих двох процесорів краще для ігрових цілей. 1. Intel Duo процесорів (2MB Cache, 667MHz FSB) або 2. Процесор AMD Turion (800MHz FSB, 1MB L2 кеш) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вони обидва, МГц MHz, дуже майже однаково, щоб бути відвертим. Досить так само вимоги до харчування, а також. Якщо б я був змушений вибирати, я б піти на Intel близьким краєм.
|
| |||
| |||
| Та я, ймовірно, буде себе ...... але я чув від когось, що процесори AMD краще для ігрових цілей. Ну ви рекомендували б ноутбук Alienware чи це ноутбук гарною якістю? http://www.play.com/PC/PCs/4-/343932.../Product.html # |
|
| |||
| |||
| Alienware тепер належать Dell, необхідно говорити більше? Ну, я в будь-якому випадку. Де ще ви повинні платити (£ 30 фунтів непарні!) Для відновлення диска? Якщо ви хочете ігровий ноутбук, перейдіть до Рок . Але для ігор на ноутбуці ви збираєтеся необхідно витратити від £ 1000 - £ 1500 за гідну Laptop Gaming. Якщо це так, ви можете також отримати робочий стіл, якщо ви йдете в мережу Сторін або багато подорожувати. Ноутбуком Ви приводите на Play.com дуже добре складний, з чудовим screen'd ноутбук. Я знаю, у мене 14 "екран сорту. Але це ні в якій мірі ігровий ноутбук. 7150 GPU являє собою єдине ціле, що надається для такої групи це дуже добре дозволяє білд, але практично не матиме для гри на ньому. Як приклад я просто запустити Fraps (вона нараховує кадрів в живих ігор), і я отримую 18 кадрів в секунду в Halo з низьким докладно 1280x800. Те ж саме рідний дозвіл ноутбука ви в лапках. Це трохи вище, дозволяє білд ГПУ в 7200, але це ще єдине ціле. 18 кадр, відверто кажучи, неможливо відтворити, і Thats піку. Я бачу 3fps в місцях. Процесори AMD використовували для процесора вибором для геймерів через своїх коротких трубопроводів. Але це було в порівнянні з корпорації Intel P4 процесора. Intel новий процесор Core 2's (для мобільних пристроїв та інших) мають менше ступенів конвеєра, ніж будь-який процесор AMD, змішати це з великим кешем (не має ніякого значення, коли ігри), і у вас є кращі всебічного архітектура сьогодні на ринку для звичайних користувачів додому . Що стосується Вашої заяви про драму є брендом для ігрових фішок, це вимірювався від AMD Athlon процесор, а не Turions, які присвячені мобільного процесора, в значній мірі та сама архітектура як Athlon, але вони не мають Sheer Грунт з цих процесорів.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |