![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den všem můžete mi někdo prosím říct, co to je rozdíl mezi notebooky a netbooks? Hledaný vysoké a nízké, a zdá se, že nemůže najít žádné vymezení informace. Díky. |
|
| |||
| |||
| stejně jako mezi diffrence zmrzlina & ledu kandysu, aby všechny peníze kazitel |
|
| |||
| |||
| Ve skutečnosti neexistuje rozdíl vůbec. Počítač svět rozhodla používat termín "notebook" místo, pokud "notebook" se dostat pryč od lidí, kteří je používají na svých kol a jiné měkké povrchy. Dnešní počítač vygenerovat více tepla, a hned s nimi zbytek na měkký povrch neumožňuje tolik větrání. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pojem notebooku je na cestě ven.
| |||
| |||
| Auta, automobilové .. Prostě lidé změnu jména asi .. Myslím, že lidé se cítí v pohodě rčení "notebook" |
|
| |||
| |||
| I'll never call přenosný notebook. Myslím, že tento pojem je pro novou generaci. Když jsem byl mladý, notebook byl místem je uložen užitečné informace a notebook byl vyroben z stromy, které nejsou plastové: p Někdy se užívá pojem přenosné počítače, místo dalších dvou podmínek. Viděl jsem zajímavou věc v kanceláři zásobování skladu pár týdnů zpět. Byl nazýván dokovací stanice, byla oceněná na 250,00 dolarů, a to vám umožní vzít váš notebook a připojit ji na stanici na stole, aby vám na ploše cítit. Myslel jsem, že je zajímavé pojetí při prohlížení, ale opravdu nevidím přínos, který je na něm. válet se! |
|
| |||
| |||
| A dokovací stanice je určena k úspoře času připojení všech vašich bitů v notebooku, když je ve své domovské místo. V podstatě jste plug DVD, síťový adaptér, tiskárny, širokopásmové etc do dokovací stanice. Když se dostanete do které jste právě klip vašeho notebooku do ní a máte všechny vaše non movitého zařízení připojených v jediném okamžiku. |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že ve prospěch s přenosným počítačem byla, kterou byste mohli dát to na svoje kolo, a tím je "notebook". Chápu, o potřebě umístit ji na tvrdý povrch není ničit, ale změnit jméno nebude lidem přestat jej umístit na své kolo. |
|
| |||
| |||
| Vlastně trochu historie možná jasné to rozjet. Pojem notebooku pochází z pozdního 1980s. Nicméně, spory byly poplácal na výrobce kvůli pálení klíně. Vzhledem k tomu, že systémy se stal lehčí, název byl změněn na notebooky (asi 1990s). Změna názvu na marketing i prodej pomohl tlačit vpřed. Před několika lety, Dell a některé další společnosti byly snaží odlišit své výrobky. Jsou znovu zavedl pojem laptop - takto lidé neznali historii. Microsoft zaměstnanců (kdo znal nic o počítačovém průmyslu) průběžně opakováním období během své prezentace. Jakmile bude termín byl na MS prezentaci snímků - termín je "legálně" přilepená a přednášející měli používat termín. Nakonec neznalost vyhrála a lidé průběžně opakováním období znovu a znovu. Notebooky jsou správné období pro systémy na trhu, ale můžeme je vidět další posun. Microsoft začíná používat Mobile PC. Intel není za období dosud - ale může přepracovat "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Když slyším, notebook, myslím, že na papíře druh před PC druhu. Použití "notebook" se stávají právě tak rozšířené ... která věděla, že to všechno bylo historie! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Netbooks | robina80 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 8. října 2008 09:03 |
| Thread Nástroje | |
| |