manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Prijenosna računala vs Netbooks

Reply

Thread Tools
Old 31. ožujak 2007, 17:38
Novi član grupe

Default Prijenosna računala vs Netbooks

Pozdrav svima može netko molim recite mene što `a razlika između računala i netbooks?

Pretražene visoka i niska i izgleda da ne može naći nikakva definiranja informacija.

Hvala.
Old 31. ožujak 2007, 22:43
Novi član grupe

isto kao diffrence između sladoled i led bombona, sve novac izradu buzz
Old 1. travanj 2007, 02:59
Novi član grupe

Zapravo nema razlike na sve. U svijetu računala odlučili koristiti izraz "prijenosnik" ako umjesto "laptopa" da biste dobili daleko od ljudi koristeći ih na njihovu krugova i drugih mekih podloga. Današnjem računalu generirati više topline i sada ih ima na mekanu površinu ne dopušta za koliko ventilaciju.
Old 11 tra 2007, 13:50
Administrator Group

Pojam laptop je na putu van.

Notebook je novi 'zujati' riječ, ako želite.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 tra 2007, 15:31
Member Group

Car, automobile .. Samo ljudi mijenjaju imena oko .. mislim ljudi osjećaju cool kazivanje "notebook"
Old 16 tra 2007, 11:35
Member Group

Bolestan 'nikada poziv laptop bilježnicu. Valjda je izraz za nove generacije. Kad sam bio mlad, bilježnicu mjesto vam je pohranjena korisne informacije i bilježnica je izrađen od drveta, a ne plastični: p

Ja se ponekad koriste izraz prijenosna računala umjesto druga dva uvjeta.

Vidio sam zanimljivu stvar u uredu supply store par tjedana nazad. To je bio naziva docking station, to je bio procijenjen na 250,00 dolara, a omogućuje vam da se vaš laptop i montirajte ga na stanici na stolu kako bi Vam desktop osjećati. Mislio sam da je zanimljiv koncept prilikom pregleda, ali stvarno ne vidim korist od njega uopće. lol!
Old 16 tra 2007, 11:40
Administrator Group

A docking stanice je da ste sve svoje vrijeme plugging bitova u laptop kada je u svojoj kući lokaciji.

Uglavnom ti plug vaš DVD, mains adapter, pisač, itd. širokopojasnog u docking stanice.

Godine kada se u vama samo isječak vaš laptop u nju i imate sve svoje pokretne uređaje koji nisu spojeni na instant.
Old 19 tra 2007, 11:17
Member Group

Mislio sam da korist imaju prijenosna računala je da bi mogao staviti na svoju prolazna, čime ga je "laptopa". Jasno mi je o potrebi da ga postavite na tvrdom podlogom ne uništiti ga, ali promjenom imena neće natjerati ljude da ga zaustavi na njihovom krilu.
Old 2. svibanj 2007, 20:37
LPH
Novi član grupe

Zapravo malo povijesti može jasno stvari.

Pojam laptop dolazi iz kasnih 1980-ih. Međutim, bili su tužbe slapped na proizvođača, jer je spaljivanje u krilu. Kao sustava postaje lakši, naziv je promijenjen u računala (oko 1990). Ime mijenjaju u marketinške i prodajne pomogla gurati naprijed.

Prije nekoliko godina, Dell i neke druge tvrtke pokušali razlikujete njihove proizvode. Oni reintroduced pojam laptopa - figuring ljudi ne znaju povijest. Microsoftovi zaposlenici (koji je znao ništa o računalo industrija) zadržao ponavlja pojam tokom prezentacije. Nakon što je termin bio na MS prezentaciju dijapozitiva - termin je "legalno" zaglavi i presenters imao koriste termin. Na kraju je osvojio iz neznanja i ljudi drže ponavlja pojam više ponovno.

Prijenosna računala je pravilan izraz za sustave na tržištu, ali mi svibanj vidjeti drugu smjeni. Microsoft je počinju koristiti Mobile PC. Intel nije iza pojma još - ali svibanj se prerađuje "Ultra Mobile PC" ....

: D
Old 6. svibanj 2007, 20:17
Member Group

Kad čujem bilježnice, mislim da je od papira vrste pred PC vrste. Upotreba "laptopa" ima tek postati tako prevladavaju ... koji je znao sve što ima je povijest!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Netbooks robina80 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 8. listopad 2008 09:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.