kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Notebook Vs Netbooks

Reply

Téma eszközök
Old Március 31 2007, 17:38
Új tag Csoport

Default Notebook Vs Netbooks

Hello mindenki valaki legyen szíves mondja meg, mi a különbség a notebook és netbooks?

Searched magas és az alacsony, és nem úgy tűnik, hogy a meghatározó információkat.

Köszönöm.
Old Március 31 2007, 22:43
Új tag Csoport

ugyanaz, mint diffrence között jégkrém és jeges édességet, minden pénzt a fless
Old Április 1 2007, 02:59
Új tag Csoport

Igazából nincs különbség egyáltalán. A számítógép-világ úgy döntött, hogy a "notebook" helyett, ha a "hordozható", hogy az embereket távol kell őket alkalmazni a körök és más puha felületre. Mai számítógép több hőt, és most azok pihenésre puha felület nem teszi lehetővé a nagy szellőzést.
Old Április 11 2007, 13:50
Administrator Group

A laptop a kiutat.

Notebook az új "buzz" szót, ha úgy tetszik.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 11 2007, 15:31
Csoport tagja

Autó, autó .. Csak az emberek változnak a nevek körül .. Azt hiszem, az emberek úgy érzik, cool, mondván, hogy "notebook"
Old Április 16 2007, 11:35
Csoport tagja

Sosem fogom hívni a notebook laptop. Azt hiszem a kifejezés, hogy az új generáció. Amikor én fiatal voltam, egy notebook volt a hely, akkor hasznos információt tárolnak, és a notebook tette a fákat, és nem műanyag: p

Néha kifejezést használja hordozható PC helyett a másik két szempontból.

Láttam egy érdekes dolgot az irodában ellátás tárolni egy pár hétig vissza. Úgy hívják, dokkoló állomás, hogy az áron 250,00 dollárt, és ez lehetővé teszi, akkor megteszi a laptop és csatold fel a vasútállomás az Ön asztala, hogy az Ön számára az asztali érzem. Azt hittem, ez egy érdekes koncepció megtekintésekor, de tényleg nem látom az előnyeit, hogy egyáltalán. hangosan nevet!
Old Április 16 2007, 11:40
Administrator Group

A dokkoló állomás azt jelentette, hogy időt takaríthat meg bedugásával minden bitet, ha a laptop saját helyét.

Alapvetően Ön dugó a DVD, hálózati adapterrel, nyomtató, stb szélessávú a dokkoló állomás.

A mikor a klip csak a laptop lenne, és még az összes nem mozgatható eszközöket csatlakoztatni egy pillanat.
Old Április 19 2007, 11:17
Csoport tagja

Azt hittem, hogy a haszon egy olyan hordozható PC volt, hogy meg tudná rakja a lap, így a "laptopot." Megértem a szükségességét helyezi egy kemény felületre nem elpusztítani, de a név megváltoztatása nem megy, hogy az emberek abbahagyják a forgalomba meg a lap.
Old Május 2 2007, 20:37
Lph
Új tag Csoport

Igazából egy kis történelem talán egyértelmű dolgokat.

A laptop az a 1980-as évek végén. Ugyanakkor perek voltak csapott be a gyártók, mert az égés a lap. Mivel a rendszerek könnyebb lett a neve változott notebook (körülbelül 1990). A névváltozás a marketing is segítette push eladások tovább.

Néhány évvel ezelőtt, a Dell és más vállalatok is próbálják megkülönböztetni termékeiket. Ezek újrabevezetni kifejezés laptop - megjelölt emberek nem ismerik a történelmet. Microsoft alkalmazottai (aki semmit sem tudott a számítógép ipar) tartani, megismételve az idő során a prezentációkat. Amint az idő volt az MS bemutatása diák - a kifejezés "jogszerűen" beragadt és bemutatói is használja a kifejezést. Végül is ki nyerte a tudatlanság és az emberek tartani megismétlésével távon újra és újra.

Notebook a megfelelő kifejezés a rendszerek a piacon, de a másik műszak láthatják. A Microsoft a jelek szerint kezdi használni Mobile PC. Az Intel nem mögött távon még - de átdolgozni az "Ultra Mobile PC" ....

: D
Old Május 6 2007, 20:17
Csoport tagja

Amikor azt hallja notebook, azt hiszem, az a fajta papír, mielőtt a számítógép fajtája. A "hordozható" nemrég vált uralkodóvá ... ott volt, aki tudta, hogy a történelem!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Netbooks robina80 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 8. október 2008 09:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.