![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki valaki legyen szíves mondja meg, mi a különbség a notebook és netbooks? Searched magas és az alacsony, és nem úgy tűnik, hogy a meghatározó információkat. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| ugyanaz, mint diffrence között jégkrém és jeges édességet, minden pénzt a fless |
|
| |||
| |||
| Igazából nincs különbség egyáltalán. A számítógép-világ úgy döntött, hogy a "notebook" helyett, ha a "hordozható", hogy az embereket távol kell őket alkalmazni a körök és más puha felületre. Mai számítógép több hőt, és most azok pihenésre puha felület nem teszi lehetővé a nagy szellőzést. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A laptop a kiutat.
| |||
| |||
| Autó, autó .. Csak az emberek változnak a nevek körül .. Azt hiszem, az emberek úgy érzik, cool, mondván, hogy "notebook" |
|
| |||
| |||
| Sosem fogom hívni a notebook laptop. Azt hiszem a kifejezés, hogy az új generáció. Amikor én fiatal voltam, egy notebook volt a hely, akkor hasznos információt tárolnak, és a notebook tette a fákat, és nem műanyag: p Néha kifejezést használja hordozható PC helyett a másik két szempontból. Láttam egy érdekes dolgot az irodában ellátás tárolni egy pár hétig vissza. Úgy hívják, dokkoló állomás, hogy az áron 250,00 dollárt, és ez lehetővé teszi, akkor megteszi a laptop és csatold fel a vasútállomás az Ön asztala, hogy az Ön számára az asztali érzem. Azt hittem, ez egy érdekes koncepció megtekintésekor, de tényleg nem látom az előnyeit, hogy egyáltalán. hangosan nevet! |
|
| |||
| |||
| A dokkoló állomás azt jelentette, hogy időt takaríthat meg bedugásával minden bitet, ha a laptop saját helyét. Alapvetően Ön dugó a DVD, hálózati adapterrel, nyomtató, stb szélessávú a dokkoló állomás. A mikor a klip csak a laptop lenne, és még az összes nem mozgatható eszközöket csatlakoztatni egy pillanat. |
|
| |||
| |||
| Azt hittem, hogy a haszon egy olyan hordozható PC volt, hogy meg tudná rakja a lap, így a "laptopot." Megértem a szükségességét helyezi egy kemény felületre nem elpusztítani, de a név megváltoztatása nem megy, hogy az emberek abbahagyják a forgalomba meg a lap. |
|
| |||
| |||
| Igazából egy kis történelem talán egyértelmű dolgokat. A laptop az a 1980-as évek végén. Ugyanakkor perek voltak csapott be a gyártók, mert az égés a lap. Mivel a rendszerek könnyebb lett a neve változott notebook (körülbelül 1990). A névváltozás a marketing is segítette push eladások tovább. Néhány évvel ezelőtt, a Dell és más vállalatok is próbálják megkülönböztetni termékeiket. Ezek újrabevezetni kifejezés laptop - megjelölt emberek nem ismerik a történelmet. Microsoft alkalmazottai (aki semmit sem tudott a számítógép ipar) tartani, megismételve az idő során a prezentációkat. Amint az idő volt az MS bemutatása diák - a kifejezés "jogszerűen" beragadt és bemutatói is használja a kifejezést. Végül is ki nyerte a tudatlanság és az emberek tartani megismétlésével távon újra és újra. Notebook a megfelelő kifejezés a rendszerek a piacon, de a másik műszak láthatják. A Microsoft a jelek szerint kezdi használni Mobile PC. Az Intel nem mögött távon még - de átdolgozni az "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Amikor azt hallja notebook, azt hiszem, az a fajta papír, mielőtt a számítógép fajtája. A "hordozható" nemrég vált uralkodóvá ... ott volt, aki tudta, hogy a történelem! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Netbooks | robina80 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 8. október 2008 09:03 |
| Téma eszközök | |
| |