פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

Notebooks Vs Netbooks

Reply

שרשרת כלים
Old 31 מרץ 2007, 17:38
קבוצת חברות חדשות

כל שלום מישהו יכול בבקשה לומר לי מה `S ההבדל בין notebooks ו netbooks?

חיפוש גבוה או נמוך או לא מצליחים למצוא את כל המידע המגדיר.

תודה.
Old 31 מרץ 2007, 22:43
קבוצת חברות חדשות

זהה בין diffrence גלידה & קרח סוכריות, כל עשיית כסף באז
Old 1 אפריל 2007, 02:59
קבוצת חברות חדשות

למעשה אין הבדל בכלל. המחשב העולם החליטו להשתמש במונח "מחברת" אם במקום "נייד" אנשים להגיע רחוק באמצעות אותם על laps ועוד משטחי רך. היום המחשב ליצור יותר חום עכשיו שיש להם ואת שאר רכה על פני השטח אינו מאפשר ביצוע כמה אוורור.
Old 11 אפריל 2007, 13:50
מנהל קבוצת

המונח הנייד הוא בדרך החוצה.

Notebook הוא חדש 'באז' מילה, אם תרצה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 אפריל 2007, 15:31
חבר קבוצת

מכונית, רכב .. רק לשנות את שמות האנשים מסביב .. אני מניח שאנשים ירגישו מגניב אומר "מחברת"
Old 16 אפריל 2007, 11:35
חבר קבוצת

אני אף פעם לא יהיה להתקשר נייד מחברת. אני מניח את המונח עבור הדור החדש. כשהייתי צעיר, מחברת היה לך מקום לאחסן מידע שימושי ואת המחברת היה עשוי עצים, לא מפלסטיק: P

לפעמים אני משתמש במחשב נייד מונח במקום שני התנאים האחרים.

ראיתי דבר מעניין במשרד האספקה חנות כמה שבועות אחורה. זה היה נקרא תחנת העגינה, בשעה שזה היה במחיר 250.00 דולר, והוא מאפשר לך לקחת את הנייד ואת הר אותו על שולחן העבודה שלך בכתובת התחנה לתת לך להרגיש את שולחן העבודה. אני חשבתי שזה רעיון מעניין אותו בעת הצפייה, אבל ממש לא יכול לראות את התועלת של זה בכלל. לצחוק בקול רם!
Old 16 אפריל 2007, 11:40
מנהל קבוצת

א תחנת העגינה נועד לחסוך זמן פקיקה כל BITS ב בעת הנייד הוא המיקום שלה הביתה.

בעיקרון אתה תקע ה-DVD שלך, mains מתאם, מדפסת, פס רחב וכו לתוך תחנת העגינה.

כאשר אתה מקבל את בך רק קליפ הנייד שלך אליו, יש לך את כל ההתקנים המחוברים לא נע באופן מיידי.
Old 19 אפריל 2007, 11:17
חבר קבוצת

חשבתי שיש את היתרון של מחשב נייד זה היה אתה יכול לשים את זה על ברך, ובכך לבצע אותו "נייד". אני מבין את הצורך להניח אותו על משטח קשה כדי לא להרוס את זה, אבל שינוי השם לא הולך לגרום לאנשים להפסיק להניח אותו על כנף.
Old 2 במאי 2007, 20:37
LPH
קבוצת חברות חדשות

בעצם אולי קצת היסטוריה ברורה של הדברים.

המונח הנייד הגיע בסוף 1980s. עם זאת, היו תביעות על פני יצרנים slapped בשל שריפת של כנף. ככל מערכות הפך קל יותר, את שם היה שונה ל notebooks (כ 1990s). שינוי השם גם עזר לדחוף השיווק המכירות קדימה.

לפני מספר שנים, Dell ועוד כמה חברות אחרות היו מנסים להבחין את מוצריהם. הם מחדש את המונח הנייד - חישוב אנשים לא מכירים את ההיסטוריה. עובדי מיקרוסופט (מי יודע כלום על המחשב התעשייה) המשיכו לחזור על המונח במהלך המצגות שלהם. ברגע שהיה מונח על MS מצגת שקופיות - את המונח "חוקי" תקועים ו presenters נאלץ להשתמש במונח. בסופו של דבר, בורות ניצח את ואנשים המשיכו לחזור על המונח שוב ושוב.

Notebooks הוא מונח הולם עבור מערכות על השוק, אך אנו עשויים לראות עוד משמרת. מיקרוסופט מתחילה להשתמש במחשב נייד. אינטל אינה מאחורי מונח עדיין - אך ייתכן rework את "Ultra Mobile PC" ....

: D
Old 6 במאי 2007, 20:17
חבר קבוצת

כאשר אני שומע את המחברת, אני חושב על סוג הנייר לפני המחשב סוג. השימוש "נייד", יש רק להפוך כל כך נפוץ ... מי יודע את כל זה היה היסטוריה!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.