![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki visi var kāds lūdzu man pateikt, ko `s atšķirība starp piezīmjdatoru un netbooks? Pārmeklēt augsta un zema, un, šķiet, nevaram atrast nekādu noteiktu informāciju. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| tāpat kā diffrence starp saldējumu un ledus saldumus, visi Money Making buzz |
|
| |||
| |||
| Faktiski nav vispār starpība. Datoru pasaules, nolēma izmantot terminu "notebook", nevis tad, ja "klēpjdators", lai rosinātu cilvēkus prom no tās lieto to apļi un citu mīksto virsmām. Šodienas dators radīt lielāku siltumu tagad un ar tām jābalstās uz mīkstas virsmas nav iespējams tik daudz ventilācija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termins klēpjdators ir uz izeju.
| |||
| |||
| Car, auto .. tikai cilvēki mainās nosaukumi ap .. Es domāju, cilvēkiem justies cool, sakot "notebook" |
|
| |||
| |||
| Es nekad zvans klēpjdators notebook. I guess termins ir uz jauno paaudzi. Kad es biju jauns, notebook bija vieta, kur jūs glabā noderīgu informāciju un piezīmju tika izgatavota no kokiem, nevis plastmasa: P Es bieži lieto terminu portatīvo datoru vietā pārējiem diviem nosacījumiem. Es redzēju interesantu lietu par kancelejas preču veikalā pāris nedēļas atpakaļ. To sauca docking staciju, tā bija cena ir 250,00 dolāri, un tas ļauj lietot portatīvo datoru un uzstādīt to staciju pie sava rakstāmgalda, lai dotu jums desktop justies. Es domāju, tas interesants jēdziens, skatot to, bet tiešām neredzu labumu no tā vispār. lols! |
|
| |||
| |||
| Dokstacija ir paredzēta, lai ietaupītu laiku tapām visiem jūsu bits in kad klēpjdators ir tās mājas vietā. Būtībā jūs plug DVD, elektrotīkla adapters, printeris, platjoslas utt vērā docking station. Ja jums ir tikko klipu klēpjdatora vērā to un jums ir visas jūsu bez kustīgām ierīcēm, kas saistīti ar instant. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka ieguvums, ņemot portatīvo datoru, bija tas, ka jūs varētu likt to savā klēpī, tādējādi padarot "klēpjdators." Es saprotu, par nepieciešamību to novietot uz cietas virsmas, kas nedrīkst iznīcināt, bet mainot vārda netaisos likt cilvēkiem pārtraukt ievietojot to savā klēpī. |
|
| |||
| |||
| Patiesībā nedaudz vēstures varētu skaidri lietas uz augšu. Termins klēpjdators iegūst no vēlu 1980. Tomēr, tiesas prāvas bija cirta uz ražotājiem, jo dedzināšanu apli. Kā sistēmas kļuva gaišāka, nosaukums tika mainīts uz piezīmjdatoriem (ap 1990). Nosaukuma maiņa tirdzniecībā arī palīdzējusi virzīt pārdošanas priekšu. Pirms dažiem gadiem, Dell un daži citi uzņēmumi mēģina atšķirt savus ražojumus. Tās no jauna termiņa klēpjdators - doti cilvēki nezina vēsturi. Microsoft darbinieku (kas neko nezināja par datoru industrijas), kuras tur atkārtojot termiņa laikā prezentācijas. Kad termiņš bija MS prezentācijas slaidiem - termins ir "likumīgi" iestrēdzis un vadītāji bija jāizmanto termins. Galu galā, nezināšana uzvarēja, un cilvēki tur atkārtojot laiku atkal un atkal. Piezīmjdatoriem ir pareizas termins sistēmu tirgū, bet mēs varam redzēt citu maiņā. Microsoft sāk izmantot Mobile PC. Intel nav aiz termiņš vēl nav - bet var pārstrādāt "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Kad es dzirdu notebook, es domāju, ka no papīra veida, pirms PC natūrā. No "laptop" lietošanai tikko kļuvusi tik izplatītas ... kurš zināja, ka ir viss, kas vēsturi! |