![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich może ktoś proszę mi powiedzieć, co "jest różnica między notebookami i netbooks? Zawiera wysokie i niskie i nie wydaje się znaleźć żadnych informacji określających. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| tak samo jak diffrence między lodów i lodu kandyzowanego wszystkie pieniądze podejmowania buzz |
|
| |||
| |||
| Właściwie nie ma różnicy w ogóle. Komputer Świat postanowiła zastosować termin "notatnika", jeśli zamiast "laptopa" do ludzi, z dala od ich wykorzystania na ich kolanach i innych miękkich powierzchniach. Dzisiejsze komputer generuje więcej ciepła i posiadający je teraz spocząć na miękkiej powierzchni nie pozwala na tyle wentylację. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termin laptopa na wyjście.
| |||
| |||
| Samochodów, motoryzacyjnym .. Tylko ludzie zmieniają nazwiska ok. .. Chyba ludzie czują cool mówiąc "notatnika" |
|
| |||
| |||
| I'll never połączenie laptopa notebooka. Myślę, że pojęcie to jest dla nowego pokolenia. Kiedy byłem młody, notatnik był tutaj przydatne informacje przechowywane i notatnik został wykonany z drzewa, a nie z tworzyw sztucznych: p I czasami używają pojęcia przenośny komputer zamiast dwóch innych kategoriach. Widziałam interesującą rzeczą w urzędzie dostaw przechowywać kilka tygodni wstecz. To była tzw stacji dokującej, był wyceniony na 250,00 dolarów, a to pozwala na podjęcie laptopa i zamontować go na stacji przy biurku, aby dać wam poczuć pulpicie. Myślałem, że to interesująca koncepcja podczas oglądania, ale naprawdę nie widzi korzyści z niego w ogóle. lol! |
|
| |||
| |||
| Stacji dokującej ma na celu oszczędność czasu Podłącz wszystkie bity w przypadku gdy laptop jest w swoim domu lokalizacji. Zasadniczo można podłącz DVD, zasilacz sieciowy, drukarki, etc szerokopasmowego do stacji dokującej. Do kiedy dostaniesz w wystarczy klip do laptopa i masz wszystkie bez ruchomych urządzeń podłączonych w jednej chwili. |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że korzyści z posiadania przenośny komputer był fakt, że możesz umieścić go na swojej kolanach, co to "laptop". Rozumiem, co do potrzeby wprowadzania go na twardą powierzchnię, żeby nie zniszczyć, ale zmiana nazwy nie będzie, aby zatrzymać ludzi umieszczanie go na swoich kolanach. |
|
| |||
| |||
| Właściwie trochę historii może się jasne rzeczy. Termin laptop pochodzi z końca 1980. Jednak sądowych zostały slapped na producentów ze względu na spalanie kolanach. Ponieważ systemy stały się lżejsze, nazwa została zmieniona na notebooki (około lat 1990). Zmiana nazwy w marketingu również pomogły Push sprzedaży przodu. Kilka lat temu, Dell i inne firmy, które próbowano odróżnić ich produktów. One ponownie termin laptop - figuracja ludzie nie znają historii. Pracowników firmy Microsoft (który nic nie wiedział o komputerze przemysłu) trzymane powtarzając okres ich prezentacji. Po zakończeniu kadencji został na PC prezentacji - termin ten jest "prawnie" Stuck i prezenterów musiał używać terminu. Ostatecznie wygrał niewiedzy i ludzi trzymanych powtórzenia kadencji przez cały czas. Notebooki jest prawidłowe określenie systemów na rynku, ale możemy zobaczyć kolejne zmiany. Microsoft zaczyna korzystać z komputera na telefon komórkowy. Intel nie jest jeszcze za kadencji - ale może zmianie "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Kiedy słyszę notebooka, myślę o rodzaju papieru przed komputerem rodzaju. Korzystanie z "laptopa" właśnie się tak powszechne ... którzy wiedzieli, że nie było wszystkich historii! |