mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Notebook-Vs Netbooks

Reply

Thread Tools
Old 31 martie 2007, 17:38
Noile state Group

Bună ziua tuturor poate cineva te rog, spune-mi ce-i diferenţa între notebook şi netbooks?

Căutat de înaltă şi joasă şi se pare că nu poate să găsească nici o definire informaţii.

Mulţumesc.
Old 31 martie 2007, 22:43
Noile state Group

aceeaşi ca şi între diffrence îngheţată & gheaţă bomboane, toate bani de luare a bîzîit
Old 1 aprilie 2007, 02:59
Noile state Group

De fapt nu există nici o diferenţă de la toate. Computerul lume a decis să utilizeze termenul de "notebook", dacă în loc "laptop" pentru a primi oamenii departe de a le utiliza pe ture şi alte suprafeţe moale. De astăzi computer genera mai mult de căldură şi acum le-au odihnă pe o suprafaţă moale nu permite la fel de mult de ventilaţie.
Old 11 aprilie 2007, 13:50
Administrator Group

Termenul de laptop-ul este pe cale de ieşire.

Notebook este noul "Buzz" cuvântul, dacă doriţi.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 11 aprilie 2007, 15:31
Grupul de stat

Masini, auto .. Doar oamenii schimbă numele în jurul .. Cred ca oamenii se simt în regulă spune "notebook"
Old 16 aprilie 2007, 11:35
Grupul de stat

Eu niciodata nu vom apela un laptop un notebook. Cred ca este pe termen de nouă generaţie. Când eram tânăr, un notebook a fost un loc unde te stocate informatii utile si notebook-a fost făcut de la copaci, nu din plastic: p

Eu folosesc, uneori, în termen portabile, PC-ul în loc de alte două mandate.

Am văzut un interesant lucru la birou aprovizionare magazin de câteva săptămâni. A fost numită o staţie de andocare, aceasta a fost cu preţuri de la 250.00 de dolari, şi vă permite să vă luaţi şi laptop mount-o pe o staţie de la birou să-ţi dea de desktop simt. Am crezut că este un concept interesant atunci când vizualizaţi o, dar nu poate vedea cu adevărat dreptul de a beneficia de acesta, la toate. hohot de râs!
Old 16 aprilie 2007, 11:40
Administrator Group

O staţie de andocare este menit pentru a economisi timp tamponare toate biţi în când laptop-ul se află în locaţia de origine.

Practic te plug-vă DVD-ul, reţeaua de adaptor, imprimanta, etc de bandă largă în staţie de andocare.

În momentul în care vă în clipul pe care tocmai aţi laptop în el şi pe care le-aţi toate non mobile dispozitive conectate într-o clipă.
Old 19 aprilie 2007, 11:17
Grupul de stat

Am crezut că în beneficiul de a avea un calculator portabil a fost ca ai putea pune-l pe poală, astfel, ceea ce face un "laptop". Am înţeles cu privire la necesitatea de plasarea sa pe un hard de suprafaţă pentru a nu distruge-o, dar schimbarea numelui nu se va face pe oameni să-l oprească introducerea lor pe poală.
Old 2 mai 2007, 20:37
LPH
Noile state Group

De fapt, un pic de istorie ar putea clar lucrurile.

Termenul de laptop-ul vine de la sfârşitul anilor 1980. Cu toate acestea, procese s-au pălmuit pe producători, pentru că de ardere din poală. Având în vedere că a devenit mai uşoare sisteme, numele a fost schimbat la notebook (aproximativ 1990). Numele schimba in marketing a ajutat de asemenea, împinge înainte de vânzare.

În urmă cu câţiva ani, Dell şi alte companii au fost încercarea de a distinge produsele lor. Ei reintroduse în termen de laptop - imaginind oameni nu ştiu de istorie. Microsoft angajaţi (care a ştiut nimic despre computer industrie), păstrate pe termen repetarea lor în timpul prezentărilor. Odată ce a fost pe termen MS prezentare diapozitive - termenul este "legal" blocat prezentatori şi a trebuit să folosim termenul. În cele din urmă, a câştigat în ignoranţă şi oameni păstrate repetarea termen iar si iar.

Notebook este buna pe termen pentru sisteme de pe piaţă, dar am putea vedea o altă schimbare. Microsoft este de a începe să utilizeze PC-ul mobil. Intel nu este în spatele termen încă - dar poate revizuirea "Ultra Mobile PC" ....

: D
Old 6 mai 2007, 20:17
Grupul de stat

Când am auzit notebook, cred că de hârtie de tip PC-ul înainte de natură. Utilizarea de "laptop" tocmai a devenit atât de răspândit ... care nu sa ştiut că toate istorie!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.