![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor poate cineva te rog, spune-mi ce-i diferenţa între notebook şi netbooks? Căutat de înaltă şi joasă şi se pare că nu poate să găsească nici o definire informaţii. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| aceeaşi ca şi între diffrence îngheţată & gheaţă bomboane, toate bani de luare a bîzîit |
|
| |||
| |||
| De fapt nu există nici o diferenţă de la toate. Computerul lume a decis să utilizeze termenul de "notebook", dacă în loc "laptop" pentru a primi oamenii departe de a le utiliza pe ture şi alte suprafeţe moale. De astăzi computer genera mai mult de căldură şi acum le-au odihnă pe o suprafaţă moale nu permite la fel de mult de ventilaţie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termenul de laptop-ul este pe cale de ieşire.
| |||
| |||
| Masini, auto .. Doar oamenii schimbă numele în jurul .. Cred ca oamenii se simt în regulă spune "notebook" |
|
| |||
| |||
| Eu niciodata nu vom apela un laptop un notebook. Cred ca este pe termen de nouă generaţie. Când eram tânăr, un notebook a fost un loc unde te stocate informatii utile si notebook-a fost făcut de la copaci, nu din plastic: p Eu folosesc, uneori, în termen portabile, PC-ul în loc de alte două mandate. Am văzut un interesant lucru la birou aprovizionare magazin de câteva săptămâni. A fost numită o staţie de andocare, aceasta a fost cu preţuri de la 250.00 de dolari, şi vă permite să vă luaţi şi laptop mount-o pe o staţie de la birou să-ţi dea de desktop simt. Am crezut că este un concept interesant atunci când vizualizaţi o, dar nu poate vedea cu adevărat dreptul de a beneficia de acesta, la toate. hohot de râs! |
|
| |||
| |||
| O staţie de andocare este menit pentru a economisi timp tamponare toate biţi în când laptop-ul se află în locaţia de origine. Practic te plug-vă DVD-ul, reţeaua de adaptor, imprimanta, etc de bandă largă în staţie de andocare. În momentul în care vă în clipul pe care tocmai aţi laptop în el şi pe care le-aţi toate non mobile dispozitive conectate într-o clipă. |
|
| |||
| |||
| Am crezut că în beneficiul de a avea un calculator portabil a fost ca ai putea pune-l pe poală, astfel, ceea ce face un "laptop". Am înţeles cu privire la necesitatea de plasarea sa pe un hard de suprafaţă pentru a nu distruge-o, dar schimbarea numelui nu se va face pe oameni să-l oprească introducerea lor pe poală. |
|
| |||
| |||
| De fapt, un pic de istorie ar putea clar lucrurile. Termenul de laptop-ul vine de la sfârşitul anilor 1980. Cu toate acestea, procese s-au pălmuit pe producători, pentru că de ardere din poală. Având în vedere că a devenit mai uşoare sisteme, numele a fost schimbat la notebook (aproximativ 1990). Numele schimba in marketing a ajutat de asemenea, împinge înainte de vânzare. În urmă cu câţiva ani, Dell şi alte companii au fost încercarea de a distinge produsele lor. Ei reintroduse în termen de laptop - imaginind oameni nu ştiu de istorie. Microsoft angajaţi (care a ştiut nimic despre computer industrie), păstrate pe termen repetarea lor în timpul prezentărilor. Odată ce a fost pe termen MS prezentare diapozitive - termenul este "legal" blocat prezentatori şi a trebuit să folosim termenul. În cele din urmă, a câştigat în ignoranţă şi oameni păstrate repetarea termen iar si iar. Notebook este buna pe termen pentru sisteme de pe piaţă, dar am putea vedea o altă schimbare. Microsoft este de a începe să utilizeze PC-ul mobil. Intel nu este în spatele termen încă - dar poate revizuirea "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Când am auzit notebook, cred că de hârtie de tip PC-ul înainte de natură. Utilizarea de "laptop" tocmai a devenit atât de răspândit ... care nu sa ştiut că toate istorie! |