![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň všetkým môžete mi niekto prosím povedať, čo to je rozdiel medzi notebooky a netbooks? Hľadaný vysoké a nízke, a zdá sa, že nemôže nájsť žiadne vymedzenie informácie. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| rovnako ako medzi diffrence zmrzlina & ľadu Kandizovaný, aby všetky peniaze kazitel |
|
| |||
| |||
| V skutočnosti neexistuje rozdiel vôbec. Počítač svet rozhodla používať termín "notebook" miesto, ak "notebook" sa dostať preč od ľudí, ktorí ich používajú na svojich kolies a iné mäkké povrchy. Dnešný počítač vygenerovať viac tepla, a hned s nimi zvyšok na mäkký povrch neumožňuje toľko vetranie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pojem notebooku je na ceste von.
| |||
| |||
| Autá, automobilové .. Jednoducho ľudia zmenu mena asi .. Myslím, že ľudia sa cítia v pohode rčení "notebook" |
|
| |||
| |||
| I'll never call prenosný notebook. Myslím, že tento pojem je pre novú generáciu. Keď som bol mladý, notebook bol miestom je uložený užitočné informácie a notebook bol vyrobený z stromy, ktoré nie sú plastové: p Niekedy sa používa pojem prenosné počítače, miesto ďalších dvoch podmienok. Videl som zaujímavú vec v kancelárii zásobovanie skladu pár týždňov späť. Bol nazývaný dokovacej stanice, bola ocenená na 250,00 dolárov, a to vám umožní vziať váš notebook a pripojiť ju na stanicu na stole, aby vám na ploche cítiť. Myslel som, že je zaujímavé poňatie pri prezeraní, ale naozaj nevidím prínos, ktorý je na ňom. válet sa! |
|
| |||
| |||
| A dokovacej stanice je určená k úspore času pripojenia všetkých vašich bitov v notebooku, keď je vo svojej domovskej miesto. V podstate ste plug DVD, sieťový adaptér, tlačiarne, širokopásmové etc do dokovacej stanice. Keď sa dostanete do ktorej ste práve klip vášho notebooku do nej a máte všetky vaše non hnuteľného zariadení pripojených v jednom okamihu. |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že v prospech s prenosným počítačom bola, ktorú by ste mohli dať to na svoje kolo, a tým je "notebook". Chápem, o potrebe umiestniť ju na tvrdý povrch nie je ničiť, ale zmeniť meno nebude ľuďom prestať ho umiestniť na svoje kolo. |
|
| |||
| |||
| Vlastne trochu histórie možná jasné to rozjet. Pojem notebooku pochádza z neskorého 1980s. Avšak, spory boli poplácal na výrobcu kvôli pálenie klíně. Vzhľadom k tomu, že systémy sa stal lehčí, názov bol zmenený na notebooky (asi 1990s). Zmena názvu na marketing a predaj pomohol tlačit vpred. Pred niekoľkými rokmi, Dell a niektoré ďalšie spoločnosti boli snaží odlíšiť svoje výrobky. Sú opätovne zaviedol pojem laptop - takto ľudia nepoznali históriu. Microsoft zamestnancov (kto poznal nič o počítačovom priemysle) priebežne opakovaním obdobie počas svojej prezentácie. Akonáhle bude termín bol na MS prezentáciu snímok - termín je "legálne" prilepené a prednášajúci mali používať termín. Nakoniec neznalosť vyhrala a ľudia priebežne opakovaním obdobie znovu a znovu. Notebooky sú správne obdobie pre systémy na trhu, ale môžeme ich vidieť ďalší posun. Microsoft začína používať Mobile PC. Intel nie je za obdobie zatiaľ - ale môže prepracovať "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Když slyším, notebook, myslím, že na papieri druh pred PC druhu. Použitie "notebook" sa stávajú práve tak rozšírené ... ktorá vedela, že to všetko bolo histórie! |