мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Преносна рачунара вс Нетбоокс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. март 2007, 17:38
Нови члан групе

Default Преносна рачунара вс Нетбоокс

Поздрав свима може неко молим реците мене што `а разлика између рачунара и нетбоокс?

Претраживали висока и ниска и изгледа да не може наћи никаква дефинисања информација.

Хвала.
Old 31. март 2007, 22:43
Нови члан групе

исто као диффренце између сладолед и лед бомбона, све новац израду Бузз
Old 1. април 2007, 02:59
Нови члан групе

Заправо нема разлике на све. У свету рачунара одлучили користити израз "преносник" ако уместо "лаптоп" за добити далеко од људи користећи их на њихову кругова и других меких подлога. Данашњем рачунару генерисати више топлоте и сада их има на меку површину не дозвољава за колико вентилацију.
Old 11 тра 2007, 13:50
Администратор Гроуп

Појам лаптоп је на путу ван.

Нотебоок је нови 'зујати' реч, ако желите.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 11 тра 2007, 15:31
Мембер Гроуп

Цар, аутомобиле .. Само људи мењају имена око .. мислим људи осећају цоол казивање "нотебоок"
Old 16 тра 2007, 11:35
Мембер Гроуп

Болестан 'никада позив лаптоп свеске. Ваљда је израз за нове генерације. Кад сам био млад, свеске место вам је? Ува корисне информације и Беленжица је израђен од дрвета, а не пластични: п

Ја се понекад користе израз преносна рачунара уместо друга два услова.

Видио сам занимљиву ствар у канцеларији супплы сторе пар недеља назад. То је био назива доцкинг статион, то је био процењен на $ 250,00, а омогућава вам да се ваш лаптоп и монтирајте га на станици на столу како би Вам десктоп осећати. Мислио сам да је занимљив концепт приликом прегледа, али стварно не видим корист од њега уопште. лол!
Old 16 тра 2007, 11:40
Администратор Гроуп

А доцкинг станице је да сте све своје време укопчавање битова у лаптоп када је у својој кући локацији.

Углавном ти плуг ваш ДВД, маинс адаптер, штампач, итд широкопојасног у доцкинг станице.

Године када се у вама само клип ваш лаптоп у њу и имате све своје покретне уређаје који нису повезани на инстант.
Old 19 тра 2007, 11:17
Мембер Гроуп

Мислио сам да корист имају преносна рачунара је да би могао ставити на своју пролазна, чиме га је "лаптоп". Јасно ми је о потреби да га поставите на чврстом подлогом не уништити га, али променом имена неће натерати људе да га заустави на њиховом крилу.
Old 2. мај 2007, 20:37
Нови члан групе

Заправо мало историје може јасно ствари.

Појам лаптоп долази из касних 1980-их. Међутим, били су тужбе слаппед на произвођача, јер је спаљивање у крилу. Као система постаје лакши, назив је промењен у рачунара (око 1990). Име мењају у маркетиншке и продајне помогла гурати напред.

Пре неколико година, Делл и неке друге компаније покушали разликујете њихове производе. Они реинтродуцед појам лаптоп - фигуринг људи не знају историју. Мицрософт запослени (који је знао ништа о рачунар индустрија) задржао понавља појам током презентације. Након што је термин био на МС презентацију дијапозитива - термин је "легално" заглави и пресентерс имао користе термин. На крају је освојио из незнања и људи држе понавља појам више поново.

Преносна рачунара је правилан израз за системе на тржишту, али ми мај видети другу смјени. Мицрософт је почињу користити Мобиле ПЦ. Интел није иза појма још - али мај се прерађује "Ултра Мобиле ПЦ" ....

: Д
Old 6. мај 2007, 20:17
Мембер Гроуп

Кад чујем свеске, мислим да је од папира врсте пред ПЦ врсте. Употреба "лаптоп" има тек постати тако преовладавају ... који је знао све што има је историја!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нетбоокс робина80 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 8 октобар 2008 09:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц