![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима може неко молим реците мене што `а разлика између рачунара и нетбоокс? Претраживали висока и ниска и изгледа да не може наћи никаква дефинисања информација. Хвала. |
|
| |||
| |||
| исто као диффренце између сладолед и лед бомбона, све новац израду Бузз |
|
| |||
| |||
| Заправо нема разлике на све. У свету рачунара одлучили користити израз "преносник" ако уместо "лаптоп" за добити далеко од људи користећи их на њихову кругова и других меких подлога. Данашњем рачунару генерисати више топлоте и сада их има на меку површину не дозвољава за колико вентилацију. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Појам лаптоп је на путу ван.
| |||
| |||
| Цар, аутомобиле .. Само људи мењају имена око .. мислим људи осећају цоол казивање "нотебоок" |
|
| |||
| |||
| Болестан 'никада позив лаптоп свеске. Ваљда је израз за нове генерације. Кад сам био млад, свеске место вам је? Ува корисне информације и Беленжица је израђен од дрвета, а не пластични: п Ја се понекад користе израз преносна рачунара уместо друга два услова. Видио сам занимљиву ствар у канцеларији супплы сторе пар недеља назад. То је био назива доцкинг статион, то је био процењен на $ 250,00, а омогућава вам да се ваш лаптоп и монтирајте га на станици на столу како би Вам десктоп осећати. Мислио сам да је занимљив концепт приликом прегледа, али стварно не видим корист од њега уопште. лол! |
|
| |||
| |||
| А доцкинг станице је да сте све своје време укопчавање битова у лаптоп када је у својој кући локацији. Углавном ти плуг ваш ДВД, маинс адаптер, штампач, итд широкопојасног у доцкинг станице. Године када се у вама само клип ваш лаптоп у њу и имате све своје покретне уређаје који нису повезани на инстант. |
|
| |||
| |||
| Мислио сам да корист имају преносна рачунара је да би могао ставити на своју пролазна, чиме га је "лаптоп". Јасно ми је о потреби да га поставите на чврстом подлогом не уништити га, али променом имена неће натерати људе да га заустави на њиховом крилу. |
|
| |||
| |||
| Заправо мало историје може јасно ствари. Појам лаптоп долази из касних 1980-их. Међутим, били су тужбе слаппед на произвођача, јер је спаљивање у крилу. Као система постаје лакши, назив је промењен у рачунара (око 1990). Име мењају у маркетиншке и продајне помогла гурати напред. Пре неколико година, Делл и неке друге компаније покушали разликујете њихове производе. Они реинтродуцед појам лаптоп - фигуринг људи не знају историју. Мицрософт запослени (који је знао ништа о рачунар индустрија) задржао понавља појам током презентације. Након што је термин био на МС презентацију дијапозитива - термин је "легално" заглави и пресентерс имао користе термин. На крају је освојио из незнања и људи држе понавља појам више поново. Преносна рачунара је правилан израз за системе на тржишту, али ми мај видети другу смјени. Мицрософт је почињу користити Мобиле ПЦ. Интел није иза појма још - али мај се прерађује "Ултра Мобиле ПЦ" .... : Д |
|
| |||
| |||
| Кад чујем свеске, мислим да је од папира врсте пред ПЦ врсте. Употреба "лаптоп" има тек постати тако преовладавају ... који је знао све што има је историја! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нетбоокс | робина80 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 8 октобар 2008 09:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |