![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ne `notebook ve netbooks arasındaki fark hepsi biri bana söyler misiniz? Aranan yüksek ve düşük ve tanımlama bilgileri bulmak gibi değildir. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| dondurma ve buzlu şeker, tüm karşılığı telefon konuşması yapmak arasında diffrence aynı |
|
| |||
| |||
| Aslında hiçbir fark tüm at. Bilgisayar dünya eğer "dizüstü" uzak kendi tur ve diğer yumuşak yüzeyler bunları kullanarak insan için: "notebook" yerine terim kullanmaya karar verdim. Bugünün bilgisayar artık daha fazla ısı üretmek ve yumuşak bir yüzeye izin vermiyor kalan kalmadan çok havalandırma gibi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Terimi, dizüstü bilgisayar ve çıkış yolu üzerindedir.
| |||
| |||
| Araba, otomobil .. Sadece insanların isimleri etrafında değişen .. İnsanların "dizüstü" söyleyerek iyi hissediyorum tahmin |
|
| |||
| |||
| Bir dizüstü dizüstü arama yoktur. Ben terim tahmin yeni nesil için. Ben genç bir defter ve yararlı bilgiler saklanan dizüstü ağaçlardan, plastik değil yapıldı: p bir yerdi Bazen terim taşınabilir bilgisayar yerine diğer iki terimler kullanın. Ben ofis tedarik deposu hafta tekrar bir çift ilginç bir şey gördüm. Bir Docking istasyonu, bu 250,00 dolar fiyatlı olduğunu, adı ve sizin dizüstü almak ve bir istasyonun üzerine monte Masanı at masaüstü hissediyorum vermeyi sağlar. Ben ilginç bir kavram bu görüş, ancak gerçekten hiç onun yararına göremiyorum. çok komik! |
|
| |||
| |||
| Bir Docking istasyonu zaman dizüstü tüm bit Timne tıkama kaydetmek amacıyla kendi ev yerde. Temel olarak DVD takın, bir Docking istasyonu haline Elektrik adaptörü, yazıcı, geniş bant vb. Bu zaman da sadece halinde dizüstü klip ve tüm olmayan taşınabilir cihazlar anında bağladıysanız almak. |
|
| |||
| |||
| Bir taşınabilir bilgisayar sahip yararına sandım da, kucağına, böylece bir "dizüstü yaparken koy VEREMESEK oldu." Bir sabit bir yüzeye yok değil bunu yerleştirmek için ihtiyacı konusunda, ama anlamak değişen adı insanların kucağına yerleştirmekten durdurmak yapacağım değil. |
|
| |||
| |||
| Aslında biraz tarih şeyleri açık olabilir. Terim dizüstü 1980'lerin gelir. Ancak, dava üreticileri üzerine tur ve yanma nedeniyle tokatladı edildi. Gibi sistemler hafif oldu, isim dizüstü (yaklaşık 1990) olarak değiştirilmiştir. Pazarlama adı değiştirmek de yardımcı itme satış ileri. Birkaç yıl önce, Dell ve diğer bazı şirketlerin ürünleri ayırmak için çalışıyordu. Bu terim dizüstü tekrar - insanlar tarih bilmiyordum düşünce. Microsoft çalışanları (ki bilgisayar endüstrisi hakkında) hiçbir şey bilmediğini ve sunum sırasında süreli tekrarlayan tutulur. Sonra terim MS sunum slaytlar aldı - terimini "yasal" olduğunu sıkışmış ve presenters terimini kullanmak zorundayım. Sonunda, cehalet dışarı aldı ve insanlar üzerinde ve tekrar dönem tekrarlamayı sürdürdü. Notebook piyasada sistemleri için doğru terim ama başka bir değişiklik görebilirsiniz. Microsoft Mobile PC kullanmaya başlıyor. Intel terimi arkasında henüz - ama rework olabilir "Ultra Mobil PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Ben dizüstü duyuyorum, ben kağıt tür PC tür önce düşünüyorum. "Dizüstü" The use of sadece çok yaygın olmak ... orada tüm tarih biliyordum vardır! |
![]() |
|
| Bookmarks |