менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбуки Vs Нетбуки

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 березня 2007, 17:38
Нові члени групи

Default Ноутбуки Vs Нетбуки

Привіт усім може хтось будь ласка, скажіть мені, що `S різниця між ноутбуки й нетбуки?

Пошук високим і низьким і не можу знайти будь-яке визначення інформації.

Спасибо.
Old 31 березня 2007, 22:43
Нові члени групи

ж, як і різницевий між морозивом & льоду цукерки, всі гроші зробити Buzz
Old 1 квітня 2007, 02:59
Нові члени групи

Насправді немає ніякої різниці. Комп'ютерний світ вирішив використовувати термін "ноутбук", а якщо "ноутбук", щоб змусити людей від використання їх на колінах, і інші м'які поверхні. Сьогоднішніх комп'ютер генерувати більше тепла, і зараз з ними відпочити на м'яку поверхню не допускає стільки вентиляції.
Old 11 квітня 2007, 13:50
Адміністратор групи

Термін ноутбука на вихід.

Ноутбук нового слова 'Buzz', якщо хочете.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 11 квітня 2007, 15:31
Член групи

Автомобіль, автомобільна .. просто люди, зміни імен навколо .. Я думаю, люди відчувають себе прохолодною кажу "Записна книжка"
Old 16 квітня 2007, 11:35
Член групи

Я ніколи не назву ноутбуком ноутбук. Я думаю, цей термін для нового покоління. Коли я була молодою, ноутбук був місцем ви зберігаєте корисної інформації, і ноутбук був зроблений з дерева, а не пластикові: P

Іноді я використовую термін портативний комп'ютер замість двох інших умовах.

Я побачив цікаву річ у магазині канцелярського приладдя пару тижнів тому. Вона була названа станція, вона коштувала 250,00 доларів, і це дасть вам можливість взяти ноутбук і встановлювати його на станцію на вашому столі, щоб дати вам почувати себе на робочому столі. Я думала, це цікава концепція при перегляді, але насправді не можу зрозуміти переваги цього взагалі. ха-ха-ха!
Old 16 квітня 2007, 11:40
Адміністратор групи

Док-станція призначена для економії часу підключивши всі біти в ноутбуці, коли ви в своєму будинку місце.

В загальному, ви підключіть ваш DVD, мережевий адаптер, принтер і т.д. в широкосмугових док-станцію.

Коли ви отримуєте в кліпі ви тільки що ваш ноутбук у неї, і у вас є все, НЕ рухомого пристроях, підключених в одну мить.
Old 19 квітня 2007, 11:17
Член групи

Я думала, що вигода від наявності портативного ПК, що можна поставити його на коліна, що робить його "ноутбук". Я розумію, про необхідність для розміщення її на тверду поверхню, щоб не зруйнувати його, але зміна назви не збирається, щоб люди перестали вводити його на своїх колінах.
Old 2 травня 2007, 20:37
Нові члени групи

Насправді маленька історія може порозумітися.

Термін Ноутбук поставляється з кінця 1980-х. Проте позови були ляснув на виробників через спалювання на колінах. Оскільки системи стала легше, назва була змінена на ноутбуках (близько 1990-х роках). Зміна назви в маркетингу також допомогла підвищити продажі вперед.

Кілька років тому, Dell і інші компанії намагаються відрізнити їх продукцію. Вони знову термін ноутбук - З'ясування люди не знають історії. Microsoft співробітників (які нічого не знали про комп'ютерної індустрії) повторював термін, протягом їх виступу. Після того, як термін був на слайдах MS презентація - це слово є "юридично" застрягли і провідні довелося використовувати цей термін. Врешті-решт, перемогли неуцтво і люди повторювали термін знову і знову.

Ноутбуки є належний термін для систем на ринку, але ми можемо бачити ще одну зміну. Microsoft починає використовувати мобільні ПК. Intel не відстає терміну ще - але може переробити "Ultra Mobile PC" ....

: D
Old 6 травня 2007, 20:17
Член групи

Коли я чую, ноутбук, я думаю, в паперовому вигляді до ПК роду. Використання "ноутбук", який щойно стало настільки поширеним ... Хто знав, що все, що історія!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нетбуки robina80 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 8 жовтня 2008 09:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.