![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім може хтось будь ласка, скажіть мені, що `S різниця між ноутбуки й нетбуки? Пошук високим і низьким і не можу знайти будь-яке визначення інформації. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| ж, як і різницевий між морозивом & льоду цукерки, всі гроші зробити Buzz |
|
| |||
| |||
| Насправді немає ніякої різниці. Комп'ютерний світ вирішив використовувати термін "ноутбук", а якщо "ноутбук", щоб змусити людей від використання їх на колінах, і інші м'які поверхні. Сьогоднішніх комп'ютер генерувати більше тепла, і зараз з ними відпочити на м'яку поверхню не допускає стільки вентиляції. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Термін ноутбука на вихід.
| |||
| |||
| Автомобіль, автомобільна .. просто люди, зміни імен навколо .. Я думаю, люди відчувають себе прохолодною кажу "Записна книжка" |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не назву ноутбуком ноутбук. Я думаю, цей термін для нового покоління. Коли я була молодою, ноутбук був місцем ви зберігаєте корисної інформації, і ноутбук був зроблений з дерева, а не пластикові: P Іноді я використовую термін портативний комп'ютер замість двох інших умовах. Я побачив цікаву річ у магазині канцелярського приладдя пару тижнів тому. Вона була названа станція, вона коштувала 250,00 доларів, і це дасть вам можливість взяти ноутбук і встановлювати його на станцію на вашому столі, щоб дати вам почувати себе на робочому столі. Я думала, це цікава концепція при перегляді, але насправді не можу зрозуміти переваги цього взагалі. ха-ха-ха! |
|
| |||
| |||
| Док-станція призначена для економії часу підключивши всі біти в ноутбуці, коли ви в своєму будинку місце. В загальному, ви підключіть ваш DVD, мережевий адаптер, принтер і т.д. в широкосмугових док-станцію. Коли ви отримуєте в кліпі ви тільки що ваш ноутбук у неї, і у вас є все, НЕ рухомого пристроях, підключених в одну мить. |
|
| |||
| |||
| Я думала, що вигода від наявності портативного ПК, що можна поставити його на коліна, що робить його "ноутбук". Я розумію, про необхідність для розміщення її на тверду поверхню, щоб не зруйнувати його, але зміна назви не збирається, щоб люди перестали вводити його на своїх колінах. |
|
| |||
| |||
| Насправді маленька історія може порозумітися. Термін Ноутбук поставляється з кінця 1980-х. Проте позови були ляснув на виробників через спалювання на колінах. Оскільки системи стала легше, назва була змінена на ноутбуках (близько 1990-х роках). Зміна назви в маркетингу також допомогла підвищити продажі вперед. Кілька років тому, Dell і інші компанії намагаються відрізнити їх продукцію. Вони знову термін ноутбук - З'ясування люди не знають історії. Microsoft співробітників (які нічого не знали про комп'ютерної індустрії) повторював термін, протягом їх виступу. Після того, як термін був на слайдах MS презентація - це слово є "юридично" застрягли і провідні довелося використовувати цей термін. Врешті-решт, перемогли неуцтво і люди повторювали термін знову і знову. Ноутбуки є належний термін для систем на ринку, але ми можемо бачити ще одну зміну. Microsoft починає використовувати мобільні ПК. Intel не відстає терміну ще - але може переробити "Ultra Mobile PC" .... : D |
|
| |||
| |||
| Коли я чую, ноутбук, я думаю, в паперовому вигляді до ПК роду. Використання "ноутбук", який щойно стало настільки поширеним ... Хто знав, що все, що історія! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нетбуки | robina80 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 8 жовтня 2008 09:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |