![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U slučaju da bilo tko ima ili razmišlja o kupnji jednog od Packard zvona Easynotes iz Currys (well thats gdje sam kupio rudnik, ja očekujem drugima prodavati ih kao). Njegov highend onaj sa većim grafička kartica (dobar za igre) koji trošak £ 699,99. Pa opciju kako bi vratiti CD-a ne radi. (nakon oko 7 podmetače lol). Je otišao leđa to se lijepo čovjek Currys i on je rekao da bi mi jedan na jedan od njihovih strojeva. Rekao sam da su dobrodošli da pokušate. Nakon otprilike 3 dana on me natrag telefonom i rekao im je pokušao Internet vanjska strana na 3 Packard bell strojeva i sada podigao problem sa Packard Bell. U međuvremenu je poslana Packard bell za vraćanje CD. :):):) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li je laptop imate XP ili Vista Jey na njemu?
| |||
| |||
| Vista Home Premimum m8. Žao nam je rekao trebali u prvom redu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče] | Samantha0101 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 12 siječanj 2009 13:15 |
| Packard Bell Easynote R1938 beľične pomoć | gorevan | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. svibanj 2008 14:34 |
| Packard Bell Master diskovi ne rade | SlapnutSkits | Općenito Software Chat | 1 | 20. veljača 2008 02:56 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Graphics Cards & Monitors | 2 | 29 siječanj 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & konzole Igre | 2 | 4. siječanj 2008 18:59 |
| Thread Tools | |
| |