![]() |
|
| |||
| |||
| במקרה יש מישהו או חושב לקנות אחד Packard bells Easynotes מ Currys (טוב thats שבו קניתי את שלי, אני מצפה למכור אותם לאחרים גם כן). שלה את highend אחד גדול יותר עם כרטיס המסך (משחק טוב) שעולות £ 699.99. ובכן האפשרות לבצע שחזור התקליטור לא עובד. (אחרי כ 7 coasters LOL). חזרתי se נחמד את האיש בבית Currys והוא אמר שהוא היה עושה לי אחד על אחד המכונות שלהם. אמרתי: אתם מוזמנים לנסות. אחרי בערך 3 ימים הוא phoned אותי אחורה ואמר שהם ניסו את זה ב 3 Packard הפעמון מכונות ויש להם כעת העלה את הבעיה עם Packard Bell. בינתיים הוא שלח את הפעמון Packard עבור שחזור תקליטור. :):):) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך את הנייד XP או Vista Jey על זה?
| |||
| |||
| Vista Home Premimum m8. מצטער של צריכה להאמר מלכתחילה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לשדרג זיכרון RAM של מעבד & GA-Packard Bell 8SIML [לוח האם] | Samantha0101 | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 12th ינואר 2009 13:15 |
| Packard Bell Easynote R1938 האלחוטית עזרה | gorevan | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -25 במאי 2008 14:34 |
| Packard Bell יחידת דיסקים לא עובד | SlapnutSkits | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -20 פברואר 2008 02:56 |
| Packard Bell צג TFT | ashmehta | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 29 ינואר 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 4th ינואר 2008 18:59 |
| שרשרת כלים | |
| |