![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tuo atveju, kiekvienas turi ar galvoja pirkti vieną Packard varpai Easynotes nuo Currys (gerai thats, kur aš nusipirkau mano, Tikiuosi, kad kiti juos parduoti, taip pat). Jo highend vienas su daugiau grafikos plokštę (gera žaidimų), kad kaina £ 699,99. Na pasirinkimo galimybė atkurti CD neveikia. (po maždaug 7 pakrančių lol). Grįžo į SE gražus žmogus Currys ir jis pasakė, kad jis būtų man vienas ant vieno iš savo mašinos. I said you are welcome to try. Po 3 dienų jis paskambino man atgal ir sako jie bandė jį ant 3 Packard Bell mašinos ir dabar kelia su Packard Bell problema. Per tą laiką jis siunčiamas Packard Bell už atkurti CD. :):):) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar nešiojamas kompiuteris turi XP ar Vista ji Jey?
| |||
| |||
| Vista Home Premimum M8. Atsiprašome, turėtų minėtą pirmoje vietoje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip atnaujinti RAM ir procesorius Packard Bell GA-8SIML [plokštė] | Samantha0101 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 12 sausis 2009 13:15 |
| Packard Bell Easynote R1938 belaidžio Pagalba | gorevan | Networking, Modems & VoIP | 3 | Gegužė 25, 2008 14:34 |
| Packard Bell Meistras Ratlankiai Don't Work | SlapnutSkits | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 20 vasaris 2008 02:56 |
| Packard Bell "TFT Monitor | ashmehta | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 29 sausis 2008 12:14 |
| Packard Bell 2.422 | chrisc90 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 4 sausis 2008 18:59 |
| Temos įrankiai | |
| |