мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Пацкард Белл Лаппыс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. мај 2007, 07:08
Мембер Гроуп

Cool Пацкард Белл Лаппыс

У случају било ко је или размишљате о куповини једног од Еасынотес Пацкард звона из Цуррыс (добро, где сам купио тај мој, Оццекујем другима продавати их као добро.) Његова је хигхенд једну са већим графичком картицом (добра за гаминг) која цени £ 699.99. Па могућност враћања направити ЦД не ради. (након око 7 цоастерс лол). Врати се да је човек на Цуррыс лепа и он је рекао да ће ми један на један од њихових машина. Сам рекао: ви сте добродошли да испробате.
Након отприлике 3 дана он ме натраг телефоном и рекао им је покушао то вањска страна на 3 Пацкард белл машина и сада подигао проблем са Пацкард Белл. У међувремену је послата Пацкард белл за враћање ЦД.

:):):)
Old 7. мај 2007, 07:16
Аустин Гроуп

Default Пацкард Белл Лаппыс

Да ли је лаптоп имате КСП или Виста Јеы на њему?

Едит: И сада знате имате Виста Јеы
Требали сте инсистирали на диску се са рачунаром.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 7. мај 2007, 07:24
Мембер Гроуп

Default Пацкард Белл Лаппыс

Виста Хоме Премимум м8. Жао нам је рекао требало да у првом реду
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како надоградити РАМ & Процесор од Пацкард Белл ГА-8СИМЛ [матичне плоче] Самантха0101 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 7 12 јануар 2009 13:15
Пацкард Белл Еасыноте Р1938 бел̌ичне помоћ гореван Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 25 мај 2008 14:34
Пацкард Белл Мастер дискови не раде СлапнутСкитс Уопштено Софтуаре Цхат 1 20 фебруар 2008 02:56
Пацкард Белл ТФТ Монитор асхмехта Грапхицс Цардс & Мониторс 2 29 јануар 2008 12:14
Пацкард Белл 2422 цхрисц90 ПЦ & конзоле Игре 2 4 јануар 2008 18:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц