![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У случају било ко је или размишљате о куповини једног од Еасынотес Пацкард звона из Цуррыс (добро, где сам купио тај мој, Оццекујем другима продавати их као добро.) Његова је хигхенд једну са већим графичком картицом (добра за гаминг) која цени £ 699.99. Па могућност враћања направити ЦД не ради. (након око 7 цоастерс лол). Врати се да је човек на Цуррыс лепа и он је рекао да ће ми један на један од њихових машина. Сам рекао: ви сте добродошли да испробате. Након отприлике 3 дана он ме натраг телефоном и рекао им је покушао то вањска страна на 3 Пацкард белл машина и сада подигао проблем са Пацкард Белл. У међувремену је послата Пацкард белл за враћање ЦД. :):):) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је лаптоп имате КСП или Виста Јеы на њему?
| |||
| |||
| Виста Хоме Премимум м8. Жао нам је рекао требало да у првом реду |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како надоградити РАМ & Процесор од Пацкард Белл ГА-8СИМЛ [матичне плоче] | Самантха0101 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 12 јануар 2009 13:15 |
| Пацкард Белл Еасыноте Р1938 бел̌ичне помоћ | гореван | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 25 мај 2008 14:34 |
| Пацкард Белл Мастер дискови не раде | СлапнутСкитс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 20 фебруар 2008 02:56 |
| Пацкард Белл ТФТ Монитор | асхмехта | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 29 јануар 2008 12:14 |
| Пацкард Белл 2422 | цхрисц90 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 4 јануар 2008 18:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |