![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bio sam razmišljam o kupnji PDA zato bih želio koristiti male PC pogodna za putovanje, tekst, Wi-Fi Internet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prodaja i Eee! PDA označava osobni digitalni pomoćnik. Oni su prilično mobitelu kao i neke funkcioniraju kao jedan. Oni često imaju touchscreens.
|
| |||
| |||
| Ok, thanks Sony Ericsson K810i friknuto je jer me uvijek pad sustava i sada postali "senstive za zatvore na dodir zaslona, a neke gumbe" Poslat ću mobitel za ponovni popravak opet |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mobile Broadband | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 22. srpnja 2009 04:11 |
| Mobilni internet na plati, kao što | JOHN1944 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. svibanj 2009 15:12 |
| Povezivanje to moj PC Mobile | dfr200764 | Općenito Software Chat | 1 | 18. veljača 2008 11:59 |
| 8e6 Mobile Client? | AwesomePossum | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 25. Ruj 2007 08:21 |
| Mobile CPU snage | Zathura | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 1. kolovoz 2007 20:10 |
| Thread Tools | |
| |