![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, ја сам планира да се лаптоп користи, а понекад и школе за мало игре, али не толико јер сам десктопу. Врсте игара играм се сорта 3Д, али смо углавном онлине игре, није ништа фенси сманцы. Међутим, ја знам да ли интегрисани графички тхингы ће бити веома добро играју ове игре. Знам да није добра као нВидиа, али хтеы'ре интегрисана па шта да радим. Аныуаыс, ја знам веома мало о рачунарима и делова и сл Ја само знам цене КСД. Ја сам пронашао више рачунара мислим да су прилично добро ... али ја знам једну коју треба узети у обзир. Било би ми помогли у великој мери, ако неко може да ми дати неке савете, па хвала унапред! Ево Техничке карактеристике за Делл модела, инпсирон 1525, јер ја не могу дати директне линкове за делове И'м геттинг. Они сви 15.4 "лаптоп, ако је налоге за све. Бази Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т5450 (1.66ГХз/667Мхз ФСБ/2МБ кеш) Енглески Оперативни систем оригинални Уиндоус Виста ® Хоме Премиум Едитион Систем Поноћ Плава боја Заједничка 2ГБ меморије за Дуал Цханнел ДДР2 на 667МХз ЛЦД панел сјајна, уидесцреен 15.4 инчни дисплеј (1280кс800) Видео картица Интел ® Грапхицс Медиа Аццелератор Кс3100 Хард диск 160ГБ САТА Хард Дриве (5400РПМ) Интегрисан 10/100 мрежни Мрежа картица Модем Интегрисан модем Адобе софтвера Адобе ® Ацробат ® Реадер-8.1 Цомбо или ДВД + РУ диск / ЦД ДВД писач (ДВД + /-РУ јединица) Звучна картица Интел ХД Аудио 2.0 Бежичне мрежне картице Интел ® ® 3945 802.11а / г, мини-картице Интегрисана камера 2.0М Пиксел уеб камера Канцеларија Продуктивност Софтвер (унапред инсталиран) Мицрософт Уоркс 8. Не укључује МС Уорд Анти-Вирус/Сецуриты Свита (унапред инсталиран) ПЦ-Циллин Интернет Сигурност 30-дневни пробни Батерије 56Ухр литијум-јонска батерија (6 ћелија) Хардвер Услуге 1 Година Повратак на Депо Сервис и техничка подршка Онлине складиштење података ДатаСафе Онлине Бацкуп 3ГБ (укључен у цену) ИСП-Молим контакт са више детаља Блуетоотх Опција Делл Бежично 355 Блуетоотх-Интерни (2,0 + Енханцед Дата Рате) - Не знам да ли сам ти заправо добити ово. Тотал = $ 939,00 са Блуетоотх-а, $ 919,00 без Блуетоотх-а. Имам само мобилни који користи Блуетоотх и не баш многе друге ствари, тако да не највероватније неће добити, али да, не смета Блуетоотх. Молимо ЛоокАт процесора, меморије, чврстог диска, маса, СЕКСЫНЕСС, итд Овде су остале три лаптопа гледам. Они су директне везе до веб футуресхоп. хттп://ууу.футуресхоп.ца/цаталог/проддетаи...10097944&цатид = хттп://ууу.футуресхоп.ца/цаталог/проддетаи...10095609&цатид = хттп://ууу.футуресхоп.ца/цаталог/проддетаи...10097940&цатид = ПС велико "сексынесс" цуз неке од њих као што је Соны један поглед, по мом мишљењу, веома благ и ружно, али Техничке карактеристике изгледају веома добро за своју цену. Заправо, сви они изгледају мало благ јер си само црно-бело осим Делл. Међутим, њихове цене су оно што их чини још уочљиве за мене. Ја стварно бих један Делл цуз изгледа најбоље и да је технолошки спецификације су добри, али продаје футуресхоп има са тим Цомпс, то је цијена није толико цомпетитабле више, али још увек у домету. Такође, молимо Вас да не жали о свим искуствима прошлости сте се са овим компанијама, као што је кориснички сервис, или било шта друго што не односе на ефективност и ефикасност Цомп. |
|
| |||
| |||
| За рад и школски ... Можете да добијете било шта, било који лаптоп ових дана ће покренути опрема школе! Већина ће покренути Игре превише! велика листа који сте направили добро изгледа 2 ГБ РАМ-а, изгледа супер! Добар процесор + невероватна графика и процесор! Избор је стварно до вас Ја сам само клинац, али ја сам имао доста искуства Забавите се са својом новом лаптопу;] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Интегрисан је срање - али ако су они на сајту оних (као у претраживачу) треба да буде у реду.
| |||
| |||
| пре него што би нешто ИД препоручујемо ууу.пцспециалист.цо.ук њихова серциве је невероватна и веома јефтин .. , плус можете прилагођене изгради десктоп или лаптоп који је одлично. можете добити лаптоп са: Цоре2Дуо 2.0ГХз 800МХз процесор 512 нвидеа 8600ГТ графичке картице 2 свирке ован ФиреУире, УСБ, уобичајене ствари за нешто више од 600 |
|
| |||
| |||
| £= 600 $! 600: П |
|
| |||
| |||
| Па ја знам, ако желите да идете половне, али ИМО, имам веома добар посао на мој лаптоп. Рудника Делл, као и веома сам сретна са њим. То је ИНСПИРОН 640м (иначе познато као Делл ИНСПИРОН 6400). Ја платио £ 350 за то ($ 700 ~)? И то је био само око 3 месеци у савршеном стању. Тхе наочаре су: 1.66 ГХз Цоре ™ 2 Дуо 1ГБ РАМ Виста Хоме Премиум 120гб ХДД 9 ћелија и батерија 6 целл батерију. (Ја могу добити 7 сати од 9 ћелија и 3 сата од 6 ћелија Тај 10 часова трајања батерије на мој лаптоп.) 15.4 "прави живот екрана (1440кс900 Мислио сам да је прилично висока за екран ове величине Велике слике из ње..) Уи-Фи И све уобичајене ствари (4кс УСБ 2.0 ДВД-РУ, итд) Ох, и врло лепо Лаптоп торба ![]() Оно што је стајао за мене је додатну батерију, унапређени екран и надоградити уирелесс картицу. Имао сам лаптоп за око 6 месеци, а у овом тренутку, без надоградње лаптоп рачунара је и даље £ 500-600 на сајту Делл. Ја сам га купио за моје школског рада. Баци на додатних 1ГБ РАМ-а за 30 фунти и још увек могу лако да се такмиче са данашњих лаптопова. То само показује да можете да добијете много више за ваш новац је да потражите половне ствари. Бту, ја препоручујем Делл. Делују поуздано, тврд и заиста лепо на тип. Надам да је неко да ти помогне. |
|
| |||
| |||
| Стварно заборавио сам да питам. Да ли користите ову лаптопа да носе колу са вама у школу и пријатељима куће, итд или само заиста округле куће? |
|
| |||
| |||
| Ум добро, на мој првобитни пост, ја сам рекао да ӕе га користити и носити око степеница изграђен школе КСД. Дакле, ако имате још предлога, било би заиста била корисна Луке Робинсон. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Ок Мислим да бих треба преносиви лаптоп рачунар ако вам га носите кругу школе за 3 разлога: 1. То је мања. 2. То је упаљач. 3. То је мањи екран величине даје боље батерије. Када кажем преносне стварно не значе ништа већи од 15 "екран кажем да ништа од 12" -15 "је идеална.. Сомтхинг открио сам да мала и светло је много пријатан за ношење кругу. Исто тако добро изгледа батерије мора да постоји јер не могу да се утикач у утичницу било где пун сат. Мислим да би требало да буде циљ, најмање 3 сата батерије ИМО, 17 ". само било добро као десктоп замена. Њихов велики екран величине ставља огроман одлив на батерије и додатну величину случају да одржи екран чини да је превише велика и тешка. Такође, коју врсту школског рада би ти се ради? Ако је само за обраду текста, Ексцел табела и мало Интернет сурфовање онда мислим да би 1.6ГХз Цоре ™ 2 Дуо бити у реду или чак Пентиум М. јер обојица изгледају прилично ефикасне и користити мало снаге. Уидесцреен може да буде корисно јер вам омогућава да веиу два прозора један поред другог. Једини пут, рекао бих да идем на 17 "ако је ваш раде много графике рад на лаптопу, као што су ЦАД и 3д користећи Пхотосхопу или сомтхинг јер сам тешко то да урадим на мом 15" лаптопа. Такође ће вам да користите лаптоп много мултимедијалне ствари као што су играње доста ДВД-а, музике и приказивање фотографија је? Ако је тако, рекао бих да идем за Виста Хоме Премиум или КСП-Медија центра пошто је спреман да обради ове ствари равно из кутије. Ако је ваш једини листининг за музику онда бих рекао КСП-јер изгледа много брже него Виста, иако интерфејс није тако лепо (у ствари КСП-Медиа Центар лепо спада у обе категорије, јер нуди медијима страну Виста перформансе КСП-у). Такође, ако ваш користећи интегрисану графику, онда не мислим да си стварно могао да свира било које игре новије од 4 година. Надам се да је ово нека вам помогне. То су били оно што сам сматрао када сам био у позицији. Такође ако желите веома преносиви, јефтини лаптоп (мислим да их можете добити за испод £ 200 ($ 400) половне), онда покушајте Латитуде Д400. То је неколико година, али прилично пристојно Спец. Само не се моја реч за све. Прилично много све овде момци знају више од мене о компјутерима |