![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prostě rozbil displej na můj nový notebook! ![]() Takže jsem musel urychleně zatížení moji EA kriket 2007 hra ![]() Jen asi začít mlátit několik míčů, ale z nějakého důvodu mého notebooku zvyklý ať mi stisknutím směrových tlačítek současně? so i cant zasáhnout jakékoliv úhlopříčný záběry! ![]() Nikomu vědět, jestli existuje jednoduché řešení tohoto problému? Já jsem za použití HP, nejsou si jisti, co model? Pomoci by bylo velmi oceňovány |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokusila o restart?
| |||
| |||
| Jo žádné štěstí s tím? |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, pokud to pomůže, ale je stickeykeys povolena? Nemyslím si, že je, ale je dobré šanci |
|
| |||
| |||
| To byl můj první, ale myslel jsem, že se lepivými tlačítek zapnuté a zdravotně postižené a ne štěstí? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc při otevření souboru! NOUZOVÉ! | thrill91 | Obecné Software Chat | 2 | 3.října 2009 10:14 |
| I Need Help - Můj Tlačítka klávesnice jsou neuspořádaný | Iron_Aden | Operační systémy Windows | 9 | 12.září 2009 02:36 |
| IE7 v xp. všechna tlačítka a lišty chybí | Chang | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 7. června 2009 00:03 |
| Jak zakázat vypnutí tlačítka v Linuxu? | skillzfields | Linux & Alternativní OS | 1 | 4. června 2009 06:51 |
| Toshiba Satelite mediálních tlačítek | sxoxuxnxdx | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. ledna 2008 19:35 |
| Thread Nástroje | |
| |