![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις έσπασε η οθόνη για το νέο μου laptop! ![]() Γι 'αυτό έπρεπε να έχουν επειγόντως φορτίο μου EA παιχνίδι κρίκετ 2007 ![]() Μόνο για να ξεκινήσει το χτύπημα μερικές μπάλες, αλλά για κάποιο λόγο μου laptop wont επιτρέψτε μου πατήστε για να κατευθυντικές κουμπιά ταυτόχρονα; i επίκλισης που έχουν πληγεί, ώστε κάθε διαγώνιο βολές!! ![]() Όποιος γνωρίζει αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση για αυτό; Είμαι με τη χρήση της HP, δεν είστε σίγουροι για το τι μοντέλο; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλόδεκτα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπάθησα επανεκκίνηση;
| |||
| |||
| Ναι δεν τύχη με αυτό; |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό βοηθάει, αλλά είναι stickeykeys ενεργοποιηθεί; Δεν νομίζω ότι είναι αυτό, αλλά αξίζει ένα στιγμιότυπο |
|
| |||
| |||
| Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά προσπάθησα με κολλώδη κλειδιά ενεργοποιηθεί και απενεργοποιηθεί και δεν τύχη; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με το άνοιγμα ενός αρχείου! EMERGENCY! | thrill91 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3 Οκτωβρίου 2009 10:14 |
| Χρειάζομαι βοήθεια - My Keyboard κουμπιά θάλασσα | Iron_Aden | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 12 Σεπτέμβρη 2009 02:36 |
| IE7 στα XP. όλες τις γραμμές εργαλείων και κουμπιά που λείπουν | chang | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 7 Ιουν 2009 00:03 |
| Πώς να απενεργοποιήσετε το κλείσιμο κουμπιά στο linux; | skillzfields | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 4η Ιουν 2009 06:51 |
| Toshiba Satellite μέσων κουμπιά | sxoxuxnxdx | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7 Ιαν 2008 19:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |