![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je razbila ekran na moj novi laptop! ![]() Tako sam hitno morao load moje EA popac 2007 igra ![]() Samo za početak neke udaranje lopte, ali iz nekog razloga moj laptop navika pustiti mene pritisnite gumbe na pravcima u isto vrijeme? pa ja licemjerje udarac bilo koji dijagonalan metak! ![]() Svatko zna da li je jednostavno rješenje za ovo? Ja sam koristeći HP, ne znam šta model? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednom pokušao ponovno podizanje sustava?
| |||
| |||
| Da nema sreće s tim? |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran ako to pomaže, ali je stickeykeys omogućen? Ne mislim da je to, ali je pucao vrijedi |
|
| |||
| |||
| To je bio moj prvi, ali mislio sam ga s ljepljive tipke omogućen i invalide i nema sreće? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć kod otvaranja datoteke! HITNI! | thrill91 | Općenito Software Chat | 2 | 3. listopad 2009 10:14 |
| Treba mi pomoć - Moj Tipkovnički Gumbi su Messed Up | Iron_Aden | Windows Operating Systems | 9 | 12 rujan 2009 02:36 |
| IE7 u xp. svi gumbi alatne trake i nestale | Chang | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 7. lipnja 2009 00:03 |
| Kako onemogućiti zatvaranje gumbe u Linux? | skillzfields | Linux OS i alternativna | 1 | 4. lipnja 2009 06:51 |
| Toshiba Satellite medija gumbi | sxoxuxnxdx | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. siječanj 2008 19:35 |
| Thread Tools | |
| |