![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט שברו את המסך על הנייד החדש שלי! ![]() אז יש לי בדחיפות היה לטעון לי את המשחק EA קריקט 2007 ![]() פשוט עומדים להתחיל להכות כמה כדורים אבל מסיבה כלשהי הנייד שלי wont תן לי ללחוץ על הכפתורים כווני באותו הזמן? אז אני כל צביעות מכה אלכסונית יריות!! ![]() מישהו יודע אם יש פתרון קל זה? אני משתמש של HP, לא בטוח מה הדגם? כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נעשה ניסיון של אתחול מחדש?
| |||
| |||
| כן אין מזל עם זה? |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח אם זה עוזר, אבל הוא stickeykeys מופעלת? אני לא חושב שזה כך, אבל זה שווה זריקה |
|
| |||
| |||
| זה היה המחשבה הראשונה שלי אבל ניסיתי את זה עם צמיג המפתחות ואת מופעל ולא מושבת מזל? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם פתיחת קובץ! דחוף! | thrill91 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3 אוקטובר 2009 10:14 |
| אני צריך עזרה - אזור מקלדת לחצנים הם Messed Up | Iron_Aden | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 12 ספטמבר 2009 02:36 |
| ב IE7 XP. כל סרגלי הכלים חסרים כפתורים ו | Chang | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 7 יוני 2009 00:03 |
| כיצד להשבית את הכיבוי הלחצנים ב-Linux? | skillzfields | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 4th יוני 2009 06:51 |
| Toshiba Satellite מדיה לחצנים | sxoxuxnxdx | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 7 ינואר 2008 19:35 |
| שרשרת כלים | |
| |